• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
pansim написа:
Тези, първите не знам колко са маркови. Страшно ми приличат на китайските машинки дето ги продават на половин от цената в КИРОВ.
Нямам предвид тях и ти го знаеш :)
agj - майстор
dragozow написа:
Цените им са по-добри от други маркови машини:
http://shop.kirov.net/?cid=199
И на мен ми е интересно ... защо са по добри ... !?Някакво обяснение имаш ли ?
dragozow - майстор
Преместено производство е твърде вероятна причина, защото не вярвам да цените да са за сметка на качеството.
nikolson - майстор
dragozow написа:
Преместено производство е твърде вероятна причина, защото не вярвам да цените да са за сметка на качеството.
В сайта пише, че имат офиси в Мексико и Аржентина. Китай въобще отсъства от картата им!
pansim - майстор
agj написа:
Машинките са испански и са някакъв по евтин вариант на Фрониус!
Дано е така. Защото и в испански сайтове има само тази снимка която е дадена и в КИРОВ.
А друго не намерих за тази "фирма" в необятните простори на интернет.
За сметка на това обаче имам друга информация :cool:
Въпроси има ли? :lol: Чисто китайско евтино производство БЕЗ дросел на изхода :axe:
Честито на "печелившите" закупили поредния инвертор на тройна цена!!!!!!!

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

1.jpg
Та казваш испански а? Аналог на Фрониус...Айде нЕма нужда....
1.jpg (38.18 KиБ) Видяна 2556 пъти
agj - майстор
pansim написа:
agj написа:
Машинките са испански и са някакъв по евтин вариант на Фрониус!
Дано е така. Защото и в испански сайтове има само тази снимка която е дадена и в КИРОВ.
А друго не намерих за тази "фирма" в необятните простори на интернет.
Съмнявай се ,съмнявай, полезно е! :-D !Информацията ми съвсем не е от необятните простори на интернет ,а от един дистрибутор на Киров ,ако той ме е излъгал и аз Вас лъжа !НО явно не е ,защото пък и аз се допитах до чичко гугъл и веднага ми излезе официалния на сайт на компанията! :partyman:
agj - майстор
nikolson написа:
dragozow написа:
В сайта пише, че имат офиси в Мексико и Аржентина. Китай въобще отсъства от картата им!
Интересното е обаче че в официалния сайт,не са представени машините които могат да се намерят по търговските сайтове в Европа!А пък и разликата в цените между "американските" и "европейските" модели е драстична !
А това ме навежда на мисълта че по евтините модели не се произвеждат в щатите а някъде другаде ....!
pansim - майстор
Това е сайта обаче машината за която говорим си е чисти китайско изпълнение и то от евтините. Както искаш го разбирай. Всъщност ако сравниш снимките в сайта на КИРОВ и на испанската компания, ще видиш, че са НАПЪЛНО еднакви с това което аз съм дал. Само надписа е друг, ама и ти ако поръчаш един контейнер с инвертори, ще ти сложат каквито надписи искаш.

А може и да се обадиш на твоя приятел дистрибутор, да направи една снимка на отворен капак убеден съм че ще останеш изненадан :lol:
И даже ще ти кажа че са с управление с UC 3846, без симетриране на трафа и честичко загиват геройски ИГБТ. Ама това си е явно политика на китайците - инак ще спрат да работят :partyman:
Приятен обяд на всички :partyman:
Последна промяна от pansim_old на съб яну 11, 2014 12:16 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
nikolson написа:
dragozow написа:
Не е задължително да е точно в Китай, има много страни които произвеждат евтино. Мексико е един от вариантите, McCulloch например имат завод там от 30 години заради Щатския и Кандаския пазар, които са големи потребители на такива машини.
pansim - майстор
ADJ - очаквам снимки
Ако не съм прав - ще си посипя главата с пепел и като идвам към София /ти нали си там или бъркам/ ще почерпя
Тъкмо ще се запознаем :partyman:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: