pansim написа:Тези, първите не знам колко са маркови. Страшно ми приличат на китайските машинки дето ги продават на половин от цената в КИРОВ.Нямам предвид тях и ти го знаеш

pansim написа:Тези, първите не знам колко са маркови. Страшно ми приличат на китайските машинки дето ги продават на половин от цената в КИРОВ.Нямам предвид тях и ти го знаеш
dragozow написа:Цените им са по-добри от други маркови машини:И на мен ми е интересно ... защо са по добри ... !?Някакво обяснение имаш ли ?
http://shop.kirov.net/?cid=199
agj написа: Машинките са испански и са някакъв по евтин вариант на Фрониус!Дано е така. Защото и в испански сайтове има само тази снимка която е дадена и в КИРОВ.
pansim написа:Съмнявай се ,съмнявай, полезно е!agj написа: Машинките са испански и са някакъв по евтин вариант на Фрониус!Дано е така. Защото и в испански сайтове има само тази снимка която е дадена и в КИРОВ.
А друго не намерих за тази "фирма" в необятните простори на интернет.
nikolson написа:Интересното е обаче че в официалния сайт,не са представени машините които могат да се намерят по търговските сайтове в Европа!А пък и разликата в цените между "американските" и "европейските" модели е драстична !dragozow написа:Преместено производство е твърде вероятна причина, защото не вярвам да цените да са за сметка на качеството.В сайта пише, че имат офиси в Мексико и Аржентина. Китай въобще отсъства от картата им!
nikolson написа:Не е задължително да е точно в Китай, има много страни които произвеждат евтино. Мексико е един от вариантите, McCulloch например имат завод там от 30 години заради Щатския и Кандаския пазар, които са големи потребители на такива машини.dragozow написа:Преместено производство е твърде вероятна причина, защото не вярвам да цените да са за сметка на качеството.В сайта пише, че имат офиси в Мексико и Аржентина. Китай въобще отсъства от картата им!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: