Малко извън темата обаче тоя вид маска ми навява някви асоциации с някъв тексаски психопат ,който до края на филма ще избие цял факултет объркали се,къмпингуващи студенти

Sharkolia написа:agj@ , златните филтри намират ли се във всякакви размери ,например 100х90мм?И коя марка е добра ?Ако може да не е китайска.Всякакви размери няма, има само стандартни!Те и размерите на маските също са стандартни. По EURO стандарт филтрите са 110х90мм има и още няколко стандартни размера. Стъкла с размер 108 x 51 mm се срещат в най евтините китайски маски. Стъкла със златно покритие се намират точно в този стандарт(110/90мм) но вероятно могат да се намерят и в други стандартни размери.
agj написа:За тая цена е супер .....аз вече го ползвам вече около година !Аз си го купих ,когато те питах за филтрите. (още нямам машина ама шлем имам )
Sharkolia написа:Какво разбираш под "метални "- сребърни ли !?Защото има и със сребърно покритие.Но принципно и двата вида и златните и сребърните се водят стъкла с метално покритие .agj написа: Търсих марките филтри,които си споменал тук в Полша и намерих само от втората фирма с размер 90-110мм и при тва не бяха златни или метални ,а обикновенни черни.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: