Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср дек 13, 2023 12:52 pmcholev написа:
...
Епа какво -заслужил съм един лаптоп. нека се радва съпругата :)
Точно ти! Браво!!! Честито!
kozl - майстор
Поздравления cholev.
Така считам, че требе да е справедливо.
А не да си купа една чебатка от Лидл-о и да ме замергат с лапатоп :-D
Chefo77 - майстор
ср дек 13, 2023 12:52 pmcholev написа:
Тези вложки се бях наканил да взема, ама дори не ги видях.
Да не съм капо си взех безчетковото ренде Х20. Не съм го пробвал, но изглежда екстра.
Съпругата ми пееше за нов лаптоп. И опа изненада от Дедо Мраз (Лидъл плюс) 1 от 400 лаптопа. Хуйвей Д15, 8Г, 512г ССД, 15.6", батерия 10 часа по книга. Довечера отивам да си го взема от еконта. Дължите 0 лева. :-D :-D
Тази година: Аку оберфреза Х20, аку ренде Х20, верижен трион (малкия) х20, ножица за клони Х20, тример 2хХ20, бъркалка х20
Епа какво -заслужил съм един лаптоп. нека се радва съпругата :)
Е точно ти ако не си заслужил лаптоп, кой друг...
Честит да ти е, пусни за втори - няма такова рекламно лице като теб :)
oberst - специалист
От тия им "игри" съм печелил термос, а от Била веднъж ми пратиха някаква кафемелачка. Тъй като приемам, че всяка от тях е на т.нар. незначителна стойност, т.е. пазарната им цена следва да е до 100 лв., не се водят облагаеми по ЗДДФЛ. Знам за хора спечелили нещо по-така от Била, които естествено не са се усетили, че наградата им е облагаема. Явно онези дават справка за спечелилите в НАП или на нападжиите директно им лъсват тия нулеви разписки и спечелилите ги бяха привикали защо не са ги декларирали и не са подали ГД, за което глобата при първо нарушение е 500 кинта според чл. 80. Малко пишман бяха станали накрая, ама то почти никой не се сеща, че тия непарични печалби са именно печалби.
cholev - майстор
чет дек 14, 2023 1:16 amoberst написа:
.. Знам за хора спечелили нещо по-така от Била, които естествено не са се усетили, че наградата им е облагаема. Явно онези дават справка за спечелилите в НАП или на нападжиите директно им лъсват тия нулеви разписки и спечелилите ги бяха привикали защо не са ги декларирали и не са подали ГД, за което глобата при първо нарушение е 500 кинта според чл. 80. Малко пишман бяха станали накрая, ама то почти никой не се сеща, че тия непарични печалби са именно печалби.
Може, но това е Лидъл. :prayer: И той е написал буквално:

"Ако стойноста на наградата подлежи на облагане по чл 38, ал14 от закона на облагане на данъците върху доходите на физически лица, то данъчната тежест ще бъде поета изцяло от Лидъл" :rock: :rock:

Вече съм събрал точки и за втори лапнитоп, но пише само една награда :-D
oberst - специалист
чет дек 14, 2023 11:02 amcholev написа:
"Ако стойноста на наградата подлежи на облагане по чл 38, ал14 от закона на облагане на данъците върху доходите на физически лица, то данъчната тежест ще бъде поета изцяло от Лидъл" :rock: :rock:
Интересно... А, обяснения дават ли с лаптопа как става това? Щото ако не се декларира, има глоба, която не е данъчна тежест. Ако се декларира и се плати, трябва да кажат каква е пазарната му стойност и как ще възстановят платения данък. Или на тия юристите им са по-добри от биладжииските или може вече всички да са се стегнали, щото има опарени, т.е. обратен ефект от кампаниите им. По едно време, братчедите им от Кауфланд коли и мотоциклети раздаваха, но в единични бройки, а тези залагат на по-малки награди, но в голям тираж.

Пък ти толкова ли не можеш да вземеш друг акаунт и на него да навъртиш новия оборот... Като имаше навремето някои интересни купони за техника, въртях акаунти на родата.
XpacTa - специалист
Някой има ли впечатления от машината за рязане, която пускат другата седмица. Дали става и за колбаси или мощността от 100 вата е достатъчна само за хляб?
Изображение
Andri01 - майстор
Става,но не си заслужава после чистенето.
kr1100 - майстор
чет дек 14, 2023 3:34 pmXpacTa написа:
Някой има ли впечатления от машината за рязане, която пускат другата седмица. Дали става и за колбаси или мощността от 100 вата е достатъчна само за хляб?
Лятото в кауф а бяха пуснали ръждясващи ножове на Брио Black Stone по 2,4-3,5 лв.според дължината. Това чудо реше всичко , даже и пръсти без да усетиш. Тикви , алабаш, месо, риби без да се замисля и натиска. Хляб на тънкички резенчета Тиките и алабаша имат доста твърдо покритие с друг нож - адско натискане
А тазкава машинка после голямо миене при колбаси, сирене и т.н.
А ножовете избърсване със суха салфетка.
The master - специалист
чет дек 14, 2023 11:14 amoberst написа:
чет дек 14, 2023 11:02 amcholev написа:
Интересно... А, обяснения дават ли с лаптопа как става това? Щото ако не се декларира, има глоба, която не е данъчна тежест. Ако се декларира и се плати, трябва да кажат каква е пазарната му стойност и как ще възстановят платения данък. Или на тия юристите им са по-добри от биладжииските или може вече всички да са се стегнали, щото има опарени, т.е. обратен ефект от кампаниите им. По едно време, братчедите им от Кауфланд коли и мотоциклети раздаваха, но в единични бройки, а тези залагат на по-малки награди, но в голям тираж.

Пък ти толкова ли не можеш да вземеш друг акаунт и на него да навъртиш новия оборот... Като имаше навремето някои интересни купони за техника, въртях акаунти на родата.
Атанас Буров
“Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.”

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: