Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Съвсем на място коментара на Silent.
+1
Гледах вложките 1/4 . Да разбирам, че са "ударни" или?
Или да ги ползвам "стандартно" без ударна функция.
Мисля да си заприходя един комплект и все още му се чудя.
П.п. м/у другото в редките покупки на някои инструменти ( вложки, шестограми и други ) качеството бива, нямам превъртяла вложка с изключение на ония черните, лъскавите в комплект със гайковерт ( имам все още един електрически на парксиде и чат-пат се ползва, за дреболии и мръсна работа по ходова част бива) .
Те бяха от чист пластелин, в момента в който усетих олуфтяване, заминаха в кофата...
Ся не ги знам тия, би трябвало поне за употреба извън ударни , да стават....
Lutchezar - майстор
вт дек 05, 2023 11:06 amпишман_майстор написа:
Съвсем на място коментара на Silent.
+1
Гледах вложките 1/4 . Да разбирам, че са "ударни" или?
Или да ги ползвам "стандартно" без ударна функция.
Мисля да си заприходя един комплект и все още му се чудя.
П.п. м/у другото в редките покупки на някои инструменти ( вложки, шестограми и други ) качеството бива, нямам превъртяла вложка с изключение на ония черните, лъскавите в комплект със гайковерт ( имам все още един електрически на парксиде и чат-пат се ползва, за дреболии и мръсна работа по ходова част бива) .
Те бяха от чист пластелин, в момента в който усетих олуфтяване, заминаха в кофата...
Ся не ги знам тия, би трябвало поне за употреба извън ударни , да стават....
Забележи че вложките започват от 4мм и през 0.5 нагоре. Кому трябва удар за такива размери?
За 10-13 повече има смисъл, по-големи в комплекта няма. Има 6 бита и 3 преходника ...
пишман_майстор - майстор
Така е , прав си. Предимно 8,10 и 13 си ползвам често на импакт. Нерядко и дълбоки .
Останалите, хеле под 7 -не , дори супер рядка употреба ( при мен ) .
Indianec 2 - специалист
За комплектчето за 20 и малко лева става въпрос нали?
Чудя се и аз за него, хем май е и в метална кутия...
пишман_майстор - майстор
Аз не се вредих за вложките.
Някой , който си е купил да каже биват ли.

Имало, но свършили. Те и някакъв перфоратор , такива отговори ми дават служители в магазините им .
Indianec 2 - специалист
Не успях да отида аз, имах ангажименти.
joro_kem - специалист
нед дек 10, 2023 1:55 pmпишман_майстор написа:
Аз не се вредих за вложките.
Някой , който си е купил да каже биват ли.

Имало, но свършили. Те и някакъв перфоратор , такива отговори ми дават служители в магазините им .
на външен вид изглеждат много добре, но не съм ги ползвал още. в горната си част са тънкостенни.
cholev - майстор
Тези вложки се бях наканил да взема, ама дори не ги видях.
Да не съм капо си взех безчетковото ренде Х20. Не съм го пробвал, но изглежда екстра.
Съпругата ми пееше за нов лаптоп. И опа изненада от Дедо Мраз (Лидъл плюс) 1 от 400 лаптопа. Хуйвей Д15, 8Г, 512г ССД, 15.6", батерия 10 часа по книга. Довечера отивам да си го взема от еконта. Дължите 0 лева. :-D :-D
Тази година: Аку оберфреза Х20, аку ренде Х20, верижен трион (малкия) х20, ножица за клони Х20, тример 2хХ20, бъркалка х20
Епа какво -заслужил съм един лаптоп. нека се радва съпругата :)
vlax - майстор
ср дек 13, 2023 12:52 pmcholev написа:
Епа какво -заслужил съм един лаптоп. нека се радва съпругата :)
Мисля,че наградата е отишла в правилния човек/cholev/.Със здраве да го ползва съпругата ти.
:partyman:
radius - майстор
Ама чакай, свързани лица нали не може да участват! :lol: :lol: :lol:
Честито, ти кола заслужаваш от тях, не лаптоп.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: