Нека намерим най-тънките цени.
XpacTa - специалист
пон мар 10, 2025 7:34 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон мар 10, 2025 6:17 pmXpacTa написа:
Някой има ли представа дали накрайниците на emag-ските водоструйки Steinhaus са съвместими с Lidl-ските Parkside?.........
Без да съм абсолютно сигурен- мисля, че не.
Имам Лавор. По спомен, аксесоарите на Стейнхаус са съвместими с моята. Миналата година купих Парксайдски накрайник, който не е съвместим с Лавореца ми.
Аз пък бях останал с впечатлението, че Parkside са съвместими точно с Lavor. Щом казваш, че са Lavor са съвместими със Steinhaus значи най-вероятно ще взема една emag-ска цепеница и ще докладвам. Само да видя дали няма да има някой с по дълъг от седем метра маркуч.
пон мар 10, 2025 10:07 pmXpacTa написа:

Аз пък бях останал с впечатлението, че Parkside са съвместими точно с Lavor. Щом казваш, че са Lavor са съвместими със Steinhaus....
Първото със сигурност не е е така. За другото- не го твърдя със сигурност. Мисля, че са съвместими, но това са избелели спомени от голямото ровене, докато събера нужното ми.
XpacTa - специалист
Сравних останалите ми аксесоари със снимките в eMag и има някаква разлика. Дюзата изглежда еднаква, но пенообразувателя и маркуча за канали са различни и явно няма да рискувам. Мерси за помощта.
Svetoslavoff1 - майстор
Аз преди време бях взел маркуча вн за канали, имаше към него преходник. Водоструйката ми е базовия модел на Керхер и с преходника свързването е безпроблемно.
XpacTa - специалист
Да, ама тоя преходник е голям туч, айде за маркуч ще може да го ползваш, ама ако трябва за всички приставки да го ползваш ще стане доста неудобно. И без това им правят пистолетите и както там се нарича тръбата излизаща от пистолета адски дълги. Отделно е по-вероятно праксайдския накрайник да пасне на Steinhaus, отколкото Керхерския, съдейки по снимките.
chapara - майстор
Преди 3 - 4 години си купувах комплект преходници от Лидл. Ползвах само един от четри, а сега не ги и намирам къде са.
hidrazin - майстор
пон мар 10, 2025 10:19 amMamaMy написа:
Загледах я. Ще стане. Ако Ал_ не намери неговата, ще поръчам нея. Те в Алито не са много по-евтини.
Ехххх...Покрай теб и аз се нахакаш в джаза.
По обед бъркам в един кашон с разни неща пристигащи от Германия и гледам такава помпа.
Питам - колко? Отговор - 10 лева. Веднага я пробваме но не върти - матора трепва и толкоз.
Оглеждам маркуча - напълно сух, никакви следи от масло а само подозрителни, бели петна.
Веднага ми светна и я купих де. Оня даже искаше да ми свали цена ама ме досрамя.

Прикачен файл:
Помпа масло 1.jpg

Както си и мислех. Някой тъпанар в Германия се е пробвал с нея да помпи вода. Нищо че на нея пише ölabsaugpumpe !!!
После я е зарязал така мокра с водата. А помпата е от ЦАМ с месингови пластини.
Разглобих я, свалих матора и пластините, няколко капки масло и сега работи като нова.
Добре че не не беше сериозно корозирала.

Прикачен файл:
Помпа масло 2.jpg

:partyman:
P.S. Сега си имам и такава уйная. Ако не беше тая тема, помпата хич и нямаше да я загледам...

И малко да се поФаля. :-D Покрай тоя кашон се търкаляше едно такова нещо.
Чисто ново, в кашона си. Пак някой тъпанар в Германия го е поръчал от китайците ама с грешните щепсел и контакт.
За него без угризение дадох 5 лева. Снимката не е моя (мързи ме) но е 1 към 1.
ЛИНК към АЛИТО

Прикачен файл:
Ргулатор.jpg
Ргулатор.jpg (85.23 KиБ) Видяна 1428 пъти
Ал_ - специалист
Честито! :partyman: Днес явно е ден на помпите :-D баща ми имаше път към село, поръчах му да я потърси, намерил я е. Друга марка била, минал през нас да ми я остави, като се прибера ще я видя, дано поне цветът съм улучил :-D
MamaMy - майстор
Цвета ще е сериозен проблем. Аз да не съм бик бе :-D ? И пенбена да е, щом работи не ми пука. :)

Иначе Хидра честито. Било ти е ден да пуснеш едно тото.
hidrazin - майстор
ср мар 12, 2025 11:20 pmMamaMy написа:
Иначе Хидра честито. Било ти е ден да пуснеш едно тото.
Благодаря. Тото - днес пуснах. Вероятно случайност, щото пускам фиш за 5 тиража ама когато се сетя.
Демек пропускам бая тиражи...
А днес ми беше ден за плащания и получавания - данъци жилища/имоти, данък кола, такса за кабелна и нет за 6 месеца напред ...
(Оказа се че бившия ми оператор вече го няма и съм "метнат" към омразните Виваком. Навремето едва се отървах от тях (три карти телефон)
И сега нищо не се е променило при тях - все същата агресивна и спамаджийска политика.)
Получаване на пратки от Алито + твоята MamaMy. За което ще трябва да правим "търкал"... :)
:partyman:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: