пон мар 10, 2025 7:34 pmТрифон П.Трифонов написа:Аз пък бях останал с впечатлението, че Parkside са съвместими точно с Lavor. Щом казваш, че са Lavor са съвместими със Steinhaus значи най-вероятно ще взема една emag-ска цепеница и ще докладвам. Само да видя дали няма да има някой с по дълъг от седем метра маркуч.пон мар 10, 2025 6:17 pmXpacTa написа: Някой има ли представа дали накрайниците на emag-ските водоструйки Steinhaus са съвместими с Lidl-ските Parkside?.........Без да съм абсолютно сигурен- мисля, че не.
Имам Лавор. По спомен, аксесоарите на Стейнхаус са съвместими с моята. Миналата година купих Парксайдски накрайник, който не е съвместим с Лавореца ми.
пон мар 10, 2025 10:07 pmXpacTa написа:Първото със сигурност не е е така. За другото- не го твърдя със сигурност. Мисля, че са съвместими, но това са избелели спомени от голямото ровене, докато събера нужното ми.
Аз пък бях останал с впечатлението, че Parkside са съвместими точно с Lavor. Щом казваш, че са Lavor са съвместими със Steinhaus....