mitko64 написа:От четвърък Лидъл ще предложи multi cutter и искам да питам притежателите на този тип машинки в тази тема понеже не открих друга подходяща. Въпроса ми е- консумативите на една марка съвместими ли са с друга? Примерно от Бош на Парксайд, или е като ръчните циркуляри- разни отвори и диаметри на дисковете.След като закупих машинката, си отговарям на питането си. Дано е от полза и на други притежатели. Консумативите на Бош стават на въпросната машинка(конкретно модела А2), само отвора на Бош консуматива е по-широк, но отворите за фиксация по градуси и фиксиращите пъпки са същите. Като се стегне с притискащата шайба всичко е ОК. За презастраховка на струг може да се изработи преходна шайба подобна на тези за циркулярни дискове. Тази проба я направих със сегментно, тясно ножче на Бош за рязане фуги на стенни плочки- реже и плочките.
Здр. колеги,реших да се обадя и Аз!Купих си винтоверт parkside pabs 10.8 b2 на 30.06.2012,днес установих,че със бутона немога да регулирам оборотите му.Работи си на максимални обороти и при двети си скорости,обадих се на сервиза дадоха ми клиентски номер и до 2 раб.дни щели да ми се обадят.
Какво да правя?Да ги чакам ли или да търся накой местен хакер да го ремонтира?
А иначе уреда ми направи отлично впечатление!