Гоуемоьот шлайфер се очаква скоро да изкокне. А смучката(04.08) и циркуляра(11.08) лани бяха август месец, така че горе долу тогава ги чакам, и на мен ми трябват. Сега съм се наточил на циркуляра с изтегляне, до месец трябва да го пуснат.
EDI написа:Тоя сорт акумулаторни машини - зеге и циркуляр не могат да имат мощността и капацитета на електрическите.Има такива от марковите, които се доближават, ама там нещата стоят на съвсем друга плоскост от към тяло на машината, пакети и цениДа колеги , така е , уж гледах, ама уви не съм гледал хубаво.Аз споменах за честия заряд, ама имах предвид рязане на масив с дебелина 20-40 мм, при такава работа ми е интересно как стоят нещата.1,5 метра ОСБ все още е слабо начало, това и 10,8 волтовия ми циркуляр МАКИТА го реже, ама като подкарам плот, леко да натиска и умира.
Чакам да видя отзиви при рязане на масив, някой колега да пробва и да каже.Щото и аз се чудех дали да не си взема циркуляр, ама се отказах.
Колега grizan1980, да не си си взел двата диска, дето бяха на промоция, техния отвор е Ф20, а на циркуляра май е Ф18 по сервизно, ще ти трябва компенсатор, ако ги слагаш.
ПРОФИ, дето вика ФОРЕ не бой са, немаш проблеми.