Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Гоуемоьот шлайфер се очаква скоро да изкокне. А смучката(04.08) и циркуляра(11.08) лани бяха август месец, така че горе долу тогава ги чакам, и на мен ми трябват. Сега съм се наточил на циркуляра с изтегляне, до месец трябва да го пуснат.
Valkooooo - специалист
EDI написа:
Тоя сорт акумулаторни машини - зеге и циркуляр не могат да имат мощността и капацитета на електрическите.Има такива от марковите, които се доближават, ама там нещата стоят на съвсем друга плоскост от към тяло на машината, пакети и цени :-D .Аз споменах за честия заряд, ама имах предвид рязане на масив с дебелина 20-40 мм, при такава работа ми е интересно как стоят нещата.1,5 метра ОСБ все още е слабо начало, това и 10,8 волтовия ми циркуляр МАКИТА го реже, ама като подкарам плот, леко да натиска и умира. :lol: Чакам да видя отзиви при рязане на масив, някой колега да пробва и да каже.Щото и аз се чудех дали да не си взема циркуляр, ама се отказах.
Колега grizan1980, да не си си взел двата диска, дето бяха на промоция, техния отвор е Ф20, а на циркуляра май е Ф18 по сервизно, ще ти трябва компенсатор, ако ги слагаш.
ПРОФИ, дето вика ФОРЕ не бой са, немаш проблеми. :partyman:
Да колеги , така е , уж гледах, ама уви не съм гледал хубаво :axe: , циркуляра е на ф16 , а диска си има намалител от ф20 на ф18 мм. Сега трябва да търся преходник вече или да върна дисковете :)
stan73 - майстор
Аз също си купих диска, но за циркуляр ПроУърк (произведен от Аинхел за Метро) с диск 160 мм и вътрешен отвор 20мм. Още не съм проверявал, но се надявам да стане, че машинката не е лоша...
Човекът от Русе, дето в ОЛЕкс продава готини инструменти и консумативи (предимно Бош и ДиУолт) имаше диск като за моя циркуляр, но докато се наканя ги свърши и реших да рискувам с този (макар и по-малък).
nikolson - майстор
Valkooooo написа:
Сега трябва да търся преходник вече или да върна дисковете :)
Ти си решаваш http://www.toolpak.bg/product/153/vtulk ... ni-diskove
mitko64 - майстор
Ползвал съм лидълски дискове 190мм, 30мм отвор със Спарки ТК70,и съм бил доволен, само където са с 10мм. по малки и разцепващият клин стърчи малко и има проблеми при глухи срезове(вкопаване). Та когато се купува е хубаво да се вземат точните размери.
stan73 - майстор
Утре май ще взема да го пробвам, че малко се притесних...
Valkooooo - специалист
nikolson написа:
Valkooooo написа:
Сега трябва да търся преходник вече или да върна дисковете :)
Ти си решаваш http://www.toolpak.bg/product/153/vtulk ... ni-diskove
Сега остава да си намеря такива и в Пловдив :)
Фитилчо - майстор
Yuasa-та на моят хонда е оригинална :shock: , мотора ми е 1994, ама на него пише мейд ин джапан :-D

jekasus написа:
vasko9999 написа:
Голяма прахосмукачка
Тя ще е август месец, а аз как я чакам :-D
И аз, и аз :-D
stan73 - майстор
Yuasa е една от най-яките марки при геловите акумулатори (ако не и най-яката), нещо като еквивалента на Саньо при другите... (СиЕсБи също си ги бива)
В крайна сметка тук се продават предимно кучета, част от които стават (а и си е пак до късмет).
pachosz - специалист
stan73 написа:
Yuasa е една от най-яките марки при геловите акумулатори (ако не и най-яката), нещо като еквивалента на Саньо при другите....
Да питам и аз- тия геловите могат ли да се обръщат настрани примерно, или с главата надолу и така да работят, или е противопоказно?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: