• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Нищо не се вижда:
You must log in to continue.
cat - специалист
Колеги някой знаели колко квадрата е кабела на удължителите които пускат в понеделник ?
dundi - специалист
пет авг 03, 2018 4:40 pmcat написа:
Колеги някой знаели колко квадрата е кабела на удължителите които пускат в понеделник ?
Здравей! Мисля че всички удължители които пускат в Лидл за по 1,5 квадрата.
fore - майстор
Естествено че са 1,5 кабелаците на удължителите по стандарт. За 2,5 трябва "направи си сам". :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

От телефона не ми се получи сутринта.
Та заработвам едни неща и работя с ето тези инструменти.

Това по въпроса за заголвачките от Лидл. Имам ги, но са пълен ташак, след като вече има реален поглед върху ситуацията..... :wink:

Двигателчето и турбинката нямат отношение към заголвачките но са готини и мотора е червен- 37 киловата. А и стоят в двора на малкото предприятиице. :)

------------

И тоя детектор за кабели не става.
Andri01 - майстор
"...и мотора е червен- 37 киловата...." :? Интересно,виждал съм двигател на маслена помпа на КДВГ 35Кв. ,но защо ли ми изглеждаше дооста по-голям :)
ben84 - специалист
пет авг 03, 2018 6:49 pmfore написа:

Това по въпроса за заголвачките от Лидл. Имам ги, но са пълен ташак, след като вече има реален поглед върху ситуацията..... :wink:
Ма какви са тия смешни клещички брееее?
Аз бачкам с "Komax". Далеч по-лесно е :cool: и със син Бош въртиме.
Ама на бащата му купих верт Парксайд, да си завива винтове в дъските на село вместо да млати пирони. И тия клещи ще му взема, да не дялка с чикийката, кога му потребе.
И аз ще ги ползвам понякога.

Или както казва един познат:
Дърворезачките Дружба са много добри. Ако не мислиш така, пробвай цел ден да млатиш със секирата :-D
cholev - майстор
Аку перфоратора 20в одеве се издъни с 6мм в бетон в тавана (директни окачвачи).
Сетих се, че 18в бормашината е с удар (досега макар, че го имам 3-4год не бях го ползвал този удар) и реших преди да вадя кютука 1500вата да пробвам с него. Ми изяде ги отворите без проблем.
Ми сега. Прецакал ли се е удара на перфоратора (усеща се слабо) или просто е по слаб от аку бормашината. На аку перфоратора пише 1джаул все пак :?
Некой ако ги има и двете машини да сподели
jekasus - майстор
Натисни врътката плътно надолу за удар, иначе хърка.
Това е за аку. перф. Той май с люлеещ лагер, голям секс трябва да го прецака...
Готин бетон имаш, щом ударния верт го пробива...
Имам и двете, по точно "убих" мотора на 20волтов винтоверт и си купих 18 волтово ударно боди от Базара за 25лв. И продолжавам да ги убивам :-D
fore - майстор
пет авг 03, 2018 9:17 pmben84 написа:
пет авг 03, 2018 6:49 pmfore написа:

Ма какви са тия смешни клещички брееее?
Аз бачкам с "Komax". Далеч по-лесно е :cool: и със син Бош въртиме.
Ама на бащата му купих верт Парксайд, да си завива винтове в дъските на село вместо да млати пирони. И тия клещи ще му взема, да не дялка с чикийката, кога му потребе.
И аз ще ги ползвам понякога.

Или както казва един познат:
Дърворезачките Дружба са много добри. Ако не мислиш така, пробвай цел ден да млатиш със секирата :-D
Бе аз марките много не ги познавам и ми е все едно, на тия пише че са Stripax Wendmuller. Некви немски явно. :? :lol:

Секачките дето са черни били Факом. Ама са пълно дърво.

Обаче тия смешните според тебе заголвачки ми допадат много. Белят от 0,08 до 10 квадрата без проблем. Ако се иска може да зацепи изолацията без да се изхвърля от проводника. Което е доста удобно ако не искаме тя да попада в шкафа на таблото при работа в него и с изолацията да си завиеме (подведеме) леко проводника за да влезе в последствие по лесно гилзата.

Не сме говорели за завиването. Но що отваряш темата- Ами то при нас освен Сини Бошове- мрежови за пробиване на ТО на шкафовете и на батерии - 12 волтови с които и аз завивам също друго няма. А има и един Елтос. То няма и как да е друго де.
Обаче колега на всякъде не става с винтоверта........ :wink: има разни Ум-шалтери, Дилуси и тнт дето требе с отверката по ред причини.

Та това е малка фирмичка и работиме за малки обектчета из София разни неща и те така.... :roll: С до 20 квадрата кабели по предпазителите и контакторите в таблата.......

-----------------
cholev
ти пак си влезнал в някакъв филм...... :lol: И двете машини на батерия ги има. Естествено че перфоратора на батерия (1 Джаул) е по силен на удар от винтоверта.

Както каза и колегата по горе - перфоратора е с люлеещ лагер, а аз добавям че верта е със съчма подскачаща по перфорирано колело.
Последна промяна от fore на съб авг 04, 2018 2:14 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
fore написа:
Бе аз марките много не ги познавам
Позна марката, която не споменах, но и нямаш и този инструмент на снимките, за който се чудя да дам пари.
Ако имаш, ще ми интересно мнение за този тип инструменти...

А за профи инструменти срещу Парксайд и подобни ще се сдържа заради Virtex(че не дава тия спорове тук :-D ) - и от лайно става дъвка, и от дъвка става лайно...
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: