Нищо не се вижда:
You must log in to continue.
You must log in to continue.
пет авг 03, 2018 6:49 pmfore написа: Та заработвам едни неща и работя с ето тези инструменти.Ма какви са тия смешни клещички брееее?
Това по въпроса за заголвачките от Лидл. Имам ги, но са пълен ташак, след като вече има реален поглед върху ситуацията.....![]()
пет авг 03, 2018 9:17 pmben84 написа:Бе аз марките много не ги познавам и ми е все едно, на тия пише че са Stripax Wendmuller. Некви немски явно.пет авг 03, 2018 6:49 pmfore написа: Та заработвам едни неща и работя с ето тези инструменти.Ма какви са тия смешни клещички брееее?
Това по въпроса за заголвачките от Лидл. Имам ги, но са пълен ташак, след като вече има реален поглед върху ситуацията.....![]()
Аз бачкам с "Komax". Далеч по-лесно еи със син Бош въртиме.
Ама на бащата му купих верт Парксайд, да си завива винтове в дъските на село вместо да млати пирони. И тия клещи ще му взема, да не дялка с чикийката, кога му потребе.
И аз ще ги ползвам понякога.
Или както казва един познат:
Дърворезачките Дружба са много добри. Ако не мислиш така, пробвай цел ден да млатиш със секирата![]()
fore написа:Бе аз марките много не ги познавамПозна марката, която не споменах, но и нямаш и този инструмент на снимките, за който се чудя да дам пари.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: