ср мар 17, 2021 3:54 pmky-kyy написа: Ся, ако някой толкова много е приритал за 12 волтова машинка, ако добави паричната равностойност на три бутилки блендирано уиски, плюс пакетче фъстъци, може да си купи от големите вериги едно прилично бошче, с две батерийки, куфарче и някое и друго битче, колкото да не е без хич...Е, няма да пие три дена уиски, но пък искрено се надявам, да има домашна ракийка и марулкаАз бих изпил бутилките с уиски ...... Верт имам зелен върши работа ..... имам един на 7 -8 години с изтощена батерия (аз я подмених ) и си седи на село за дребни неща ( доста се използва![]()
ср мар 17, 2021 4:04 pmgrizan1980 написа:Браво
Аз бих изпил бутилките с уиски ...... Верт имам зелен върши работа ..... имам един на 7 -8 години с изтощена батерия (аз я подмених ) и си седи на село за дребни неща ( доста се използва)
ср мар 17, 2021 3:44 pmstefanjor написа:До 90 дни пише на касовата бележка, че можеш да върнеш стоката ако не си доволен. След този срок предполагам я ремонтират, сменят с нова, или ако тези варианти са невъзможни чак тогава връщат пари. Не знам обаче, дали връщането в 90 дневен срок трябва да е с оригиналната опаковка, или може "насипно"ср мар 17, 2021 3:34 pmmilen56 написа: А от кога не може да се връщат нещата ?До колкото си спомням може да се връща до месец след покупката.
ср мар 17, 2021 3:34 pmmilen56 написа: А от кога не може да се връщат нещата ? Пробвах да върна една помпа за чиста вода и да взема по-мощната , но я взеха за ремонт. После получих СМС, че помпата е в магазина и може да си я взема. Не са я ремонтирали, а ми върнаха нова, но в сервизна кутия без надписи. Сега и аз трябва да я пускам в ОЛХ-а.Някой беше писал, че имал същия проблем. Обаче, на петото връщане, им писнало и му броили парите. Значи утре я връщай, като ти изпратят нова, пак я връщаш за ремонт и така пет пъти поне и най-накрая, ще се окажеш с пълни с не до там конвертируеми левчета джобове и ще можеш да си купиш каквото си поискаш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: