Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
+1 :)
grizan1980 - специалист
Аз отидох за дистанционният термометър ..... е уви явно покрай короната се беше изпарил ...... :? :? :?
kozl - майстор
И аз не сакам да бегам сутрин рано на опашка, за да се дореда до некой Лидълски уникат. Така навремето си останах без импакт. Но като пазарувах в Лидъл в Барселона и гледам там намалени и нема опашка и бой за импакти и го купих. И после пък констатирах, че рядко ми влиза в употреба, защото винтоврътите се справят и явно тоя импакт не ми е бил толкова необходим.
И след като се запасих с Лидълски винтовръти и едан дан влизайки в Лидъло за манджи, гледам безчеткивия в големия куфар. Чесах се, :? , :? па го купих. Сега ръцете ми не щат да барат винтоврътите от старите серии :sad:
Ма тоя малкио, черниьо и без опашка да е мислим да го пропущим, па ке видим дали така ке е :roll:
milen56 - специалист
А от кога не може да се връщат нещата ? Пробвах да върна една помпа за чиста вода и да взема по-мощната , но я взеха за ремонт. После получих СМС, че помпата е в магазина и може да си я взема. Не са я ремонтирали, а ми върнаха нова, но в сервизна кутия без надписи. Сега и аз трябва да я пускам в ОЛХ-а.
stefanjor - специалист
ср мар 17, 2021 3:34 pmmilen56 написа:
А от кога не може да се връщат нещата ?
До колкото си спомням може да се връща до месец след покупката.
ky-kyy - майстор
Ся, ако някой толкова много е приритал за 12 волтова машинка, ако добави паричната равностойност на три бутилки блендирано уиски, плюс пакетче фъстъци, може да си купи от големите вериги едно прилично бошче, с две батерийки, куфарче и някое и друго битче, колкото да не е без хич...Е, няма да пие три дена уиски, но пък искрено се надявам, да има домашна ракийка и марулка :)
grizan1980 - специалист
ср мар 17, 2021 3:54 pmky-kyy написа:
Ся, ако някой толкова много е приритал за 12 волтова машинка, ако добави паричната равностойност на три бутилки блендирано уиски, плюс пакетче фъстъци, може да си купи от големите вериги едно прилично бошче, с две батерийки, куфарче и някое и друго битче, колкото да не е без хич...Е, няма да пие три дена уиски, но пък искрено се надявам, да има домашна ракийка и марулка :)
Аз бих изпил бутилките с уиски ...... Верт имам зелен върши работа ..... имам един на 7 -8 години с изтощена батерия (аз я подмених ) и си седи на село за дребни неща ( доста се използва :axe: )
ky-kyy - майстор
ср мар 17, 2021 4:04 pmgrizan1980 написа:

Аз бих изпил бутилките с уиски ...... Верт имам зелен върши работа ..... имам един на 7 -8 години с изтощена батерия (аз я подмених ) и си седи на село за дребни неща ( доста се използва :axe: )
Браво :supz:
Само да съм чул, някой да се изкаже, че ку-куу е пияница :lol:
Svezar - специалист
ср мар 17, 2021 3:44 pmstefanjor написа:
А от кога не може да се връщат нещата ?
До колкото си спомням може да се връща до месец след покупката.
До 90 дни пише на касовата бележка, че можеш да върнеш стоката ако не си доволен. След този срок предполагам я ремонтират, сменят с нова, или ако тези варианти са невъзможни чак тогава връщат пари. Не знам обаче, дали връщането в 90 дневен срок трябва да е с оригиналната опаковка, или може "насипно" :?
ky-kyy - майстор
А от кога не може да се връщат нещата ? Пробвах да върна една помпа за чиста вода и да взема по-мощната , но я взеха за ремонт. После получих СМС, че помпата е в магазина и може да си я взема. Не са я ремонтирали, а ми върнаха нова, но в сервизна кутия без надписи. Сега и аз трябва да я пускам в ОЛХ-а.
Някой беше писал, че имал същия проблем. Обаче, на петото връщане, им писнало и му броили парите. Значи утре я връщай, като ти изпратят нова, пак я връщаш за ремонт и така пет пъти поне и най-накрая, ще се окажеш с пълни с не до там конвертируеми левчета джобове и ще можеш да си купиш каквото си поискаш :)

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: