Нека намерим най-тънките цени.
nbr - специалист
niordanov написа:
На PNTS 1400 E2 съм слагал от тези: http://vacbag.bg/%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% ... D0%B8-ub-9.

Можеш и от сервиза да си поръчаш оригинални.
israeli написа:
Здравейте и за много години....
имам от прахосмукачката, която ще пускат на 5-ти.
Предложения от къде мога да си закупят торбички, че тази с която я закупих се напълни вече?
Имам 30-литровата прахосмукачка. Пробвах първо с тези филтри но са много малки и увисват на тръбата. После в форума намерих препоръка за vacbag ub318 3лв/бр. Сега съм с тях и са доста по големи. Ползвам първа торба от големите и засега е ок. Чистя прахоляци докато се уча да шпакловам и засега се държи. Изтупвам филтъра от време на време.
yasmania - напреднал
Колеги, настрани от дискутираните актуални предложения, искам да ви попитам нещо назад във времето :)

Онзи ден (Предновогодишно) подреждах килера, и за моя голяма изненада намерих машина която бях вземал ПРЕДИ да имам нужда от работа с такъв инструмент, и бе тотално забравен :) Възстанових спомена, че в магазина имаха да ми връщат сума по друг параграф, и за по- лесно трябваше да взема себестойност което да подаря за повод, продам или употребя .... и именно поради това, а не защото съм имал нужда, не съм направил нищо от изброените, не знам НИЩО за инструмента - не съм го проучвал предварително и е преди периода в който започнах да чета и търся мнения.

На машината НЕ Е ОТВАРЯНА ТРАНСПОРТНАТА опаковка дори, има си клипс-а с миша опашка на дръжката на кутията:) Не само неупотребявана, но и неразопакована.

Изображение

Сега и се чудя .. не ми е особено нужна с батерия, имам винтоверт, перфоратор на ток, ударно-пробивна дрелка на ток също .... Ако сега имах желанието да закупя нещо комбинирано но на батерия, бих избрал Li-Ion батерия НАЙ_ важно, заради нерегулярните периоди в които употребявам подобни инструменти при домашното им ползване.

Имате ли наблюдения за конкретната и какво бихте ми препоръчали? Най- лесно е да отиде на обява, ноооо ... парите отдавна дадени, отдавна забравени .... незнам кое е правилно, а подона машина е редно да се употребява регулярно и по предназначение!
toshetozaz - специалист
yasmania написа:
Изображение
Това акумулаторна бормашина ли е ? :?
kozl - майстор
Вероятно щом има надпис: 24V
_______________________1500 mAh
Гост - специалист
yasmania написа:
Най- лесно е да отиде на обява
Че тя почти си е на обява тук. Къде ще отива...
toshetozaz - специалист
kozl написа:
Вероятно щом има надпис: 24V
_______________________1500 mAh
Това подсказва само ,че машината е акумулаторна.
Но какви функции има не е ясно.Ако има и удар човека да си я ползва.
yasmania - напреднал
Поста ми е далеч от обява, просто гледах да е подробно описана ситуацията, за да бъда правилно разбран :)

И да, машината е акумулаторна, но с Ni-Cd батерия, което описах като главна причина да я обмислям поради спорадичността ми на работа с акумулаторни от този тип ...
Иначе, на кутията пише, цитирам:

PSBS 24 A1
Cordless hammer drill
-------------------------------
for effective drilling, hammer drilling and screwing - cordless
niordanov - помощник
Тези ub318 от къде ги купувате... не намирам никъде такъв модел в интернет.
nbr написа:
niordanov написа:
На PNTS 1400 E2 съм слагал от тези: http://vacbag.bg/%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% ... D0%B8-ub-9.

israeli написа:
Здравейте и за много години....
имам от прахосмукачката, която ще пускат на 5-ти.
Предложения от къде мога да си закупят торбички, че тази с която я закупих се напълни вече?
Имам 30-литровата прахосмукачка. Пробвах първо с тези филтри но са много малки и увисват на тръбата. После в форума намерих препоръка за vacbag ub318 3лв/бр. Сега съм с тях и са доста по големи. Ползвам първа торба от големите и засега е ок. Чистя прахоляци докато се уча да шпакловам и засега се държи. Изтупвам филтъра от време на време.
Virtex - майстор
Ni-Cd е по-крива работа за ползване от време на време. Може някои да търси подобна в олх-а или базара...
nbr - специалист
niordanov написа:
Тези ub318 от къде ги купувате... не намирам никъде такъв модел в интернет.
nbr написа:
niordanov написа:

http://vacbag.bg/node/185
Аз ги взех от офиса във Варна. По принцип са по 10бр. в пакет, но ми извадиха 2бр.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: