niordanov написа:На PNTS 1400 E2 съм слагал от тези: http://vacbag.bg/%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% ... D0%B8-ub-9.Имам 30-литровата прахосмукачка. Пробвах първо с тези филтри но са много малки и увисват на тръбата. После в форума намерих препоръка за vacbag ub318 3лв/бр. Сега съм с тях и са доста по големи. Ползвам първа торба от големите и засега е ок. Чистя прахоляци докато се уча да шпакловам и засега се държи. Изтупвам филтъра от време на време.
Можеш и от сервиза да си поръчаш оригинални.
israeli написа:Здравейте и за много години....
имам от прахосмукачката, която ще пускат на 5-ти.
Предложения от къде мога да си закупят торбички, че тази с която я закупих се напълни вече?

Онзи ден (Предновогодишно) подреждах килера, и за моя голяма изненада намерих машина която бях вземал ПРЕДИ да имам нужда от работа с такъв инструмент, и бе тотално забравен

На машината НЕ Е ОТВАРЯНА ТРАНСПОРТНАТА опаковка дори, има си клипс-а с миша опашка на дръжката на кутията:) Не само неупотребявана, но и неразопакована.

Сега и се чудя .. не ми е особено нужна с батерия, имам винтоверт, перфоратор на ток, ударно-пробивна дрелка на ток също .... Ако сега имах желанието да закупя нещо комбинирано но на батерия, бих избрал Li-Ion батерия НАЙ_ важно, заради нерегулярните периоди в които употребявам подобни инструменти при домашното им ползване.
Имате ли наблюдения за конкретната и какво бихте ми препоръчали? Най- лесно е да отиде на обява, ноооо ... парите отдавна дадени, отдавна забравени .... незнам кое е правилно, а подона машина е редно да се употребява регулярно и по предназначение!