• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
teon - специалист
...някой доби ли повече впечатления за триона?...тия дни го пробвах набърже...опитах да отрежа едно по-дебело меше ама много не се впечатлих...прави много ситна 'стружка' като пепел и няма голяма производителност...явно ще трябва да се купува трионче с по-едри зъби...иначе на дъски 2-3 санта няма проблем, също добре се справи с половин цолова водопроводна тръба...за дръжката бях писал в по-горните постове, че се кандилка малко, което мен ме дразни и обмислям вариант да я залепя...при мен също така не действа и копчето на спусъка за реглаж на оборотите...инак от самия спусък в зависимост от степента на натискане, оборотите се променят от нула до макс...понеже циганско сърце не трае, извадих и отворих ключа, ама на пръв поглед няма мегдан за реглаж...утре ще го гледам по-подробно...
profesionalist_wood - майстор
И аз се точа на зегето от 130 мм искам да правя ажурни резби...някой да е ползвал машината?
Stefan_62 - майстор
Здравейте майстори! Някъкви отзиви за винтоверта http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FF0 ... _19934.htm който ще е в промоция от четвъртък или да изчакам да пуснат 18V.
EDI - майстор
Няколко човека си го бяха купили и имаше добри отзиви из темите.
marmoz - специалист
О стоика за бормашина ,ще се взема :-D
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3DC ... _19935.htm
EDI - майстор
Стойката и аз я видях и също мисля да си взема една, че често се налага да се пробиват точни отвори, пък и за пробиване за сглобки става.
Stefan_62 - майстор
marmoz написа:
О стоика за бормашина ,ще се взема :-D
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3DC ... _19935.htm

Аз също се замислям за стойката въпреки, че имам вече, но моята няма менгеме, но явно ще имам две :lol: , една за село и една за града.
kalpev - специалист
Аз съм се загледал в мултифункционалния детектор, но се чудя колко вяра може да му се има.
bulhomes2 - майстор
Стойката я имам. Не очаквайте кой знае какво от нея като стабилност. Тъпото и е, че болтовете за стягане са със шестограми, а не с ръкохватки, като повечето болтове с честа употреба. Единия даже вече го смених, че му се "изрони" резбичката. Иначе пак бих си я купил за хоби инструмент, но за по-отговорна работа не става.
И детектора го имам. Някъде бях писал, че търсих секретен ключ в копането и откри няколко телчици (ключа се оказа на друго място). Намира и профилите зад гипскартона. Обаче веднъж търсих една кутия със зазидан сплитер и коаксиални кабели в стената и не ги открих. Знам, че е някъде там, защото аз съм я правил, но съм си затрил снимките и затова пробвах с него. Допускам, че минаващия наблизо кабел за контакт е спомогнал за объркването му...
EDI - майстор
Значи, ако си я взема, ще побългарявам :lol: .Първо ще я огледам на място, тогава ще решавам.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: