Количката не става, освен за някакви по дребни неща които може и да е по удобно да се носят на ръка. Кофти колела напъхани просто на осите луфтове отвсякъде. Горната част на количката също е относително кекава, пробвал съм да вдигна кашони около 30-на кила е вдигна ги обаче поради късата рама отпред задържането на кашона на рамата е проблематично, трябва количката да е силно наклонена напред за да е стабилен кашона. В крайна сметка събира прах в гаража. Може би ще я преправя на пазарска количка с една чанта, че това ми липсва.
Нека намерим най-тънките цени.
griffin
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
prascho
- майстор
ZEDYCUS
- майстор
Количката това и е идеята, без наклон не става. Имам две -една на Бъджет и една внос от вашия край френска една ръждива беше дръжката. Трябва да кажа, че се справят с един кашон който иначе не мога да мръдна към 50-кг болтове,анкери и планки. Задържам го с ластични въжета с куки.
Че се клатят колелата, клатят се но не падат(като на коча м-те) Слизам и по стъпала( в блок съм) с колелата надолу. Идеална работа върши, иначе трябва да мъкна кашона към 25-30 метра до колата.
Едната малко съм я подсилил с електрожена, че не съм и първия душманин. Ако има мераклии утре ще снимам подобренията.
Едната малко съм я подсилил с електрожена, че не съм и първия душманин. Ако има мераклии утре ще снимам подобренията.
vasko9999
- специалист
themask написа:Някой да изкаже мнение за прахосмукачката, която ще пускат в лидл в четвъртък (22.01)? Пускана ли е преди, има ли ползватели?И аз се интересувам от прахосмукачката.От това което разбрах е че този модел е 1400 ватов със засмукваща мощност 160 mbar,а по големия модел 1500 ватов и е със завидните 190 mbar-пускан за съответно 149лв. разлика от 30 mbar засмукваща мощност .Също този модел няма контакт и електроника за автоматично пускане при включване на даден инструмент към нея.Та мисълта ми е дали не си заслужава да се изчака по-мощния модел(вече е друг въпроса кога ще го пуснат).
mitko64
- майстор
Понеже стана въпрос за количката, изпробвано си товари по 50-60кг. с превоз на 500-600м, доста пъти. Миналата година я ползвах при ремонта на един апартамент за превоз по 2 торби от близкия склад. Само къде има ужасни луфтове в колелата. Китайците са им набили едни лагери, мисля 6202, с d 15,3mm(ТАКЪВ РАЗМЕР НЯМА),оста е 14,8мм и познайте какво става. Смених лагерите, а на оста навих тефлон и ги набих да уплътня двете десети, но вече се поизтърка, та пак трябва същата операция. Има възможност да се тунингова с втулка и лагери с d17mm.6003, но не ми се занимава. А за стъпала Лидл имат един модел с две тройки колелца. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... K%203%20A1
dadko
- майстор
fbr написа:Абе как така купувате инструмент, който евентуално ще Ви потрябва. Винаги ми е била трудна тая работа. Виж, като ми затрябва нещо, може повече да дам, но не се спирам. И затова тая дейност на Лидъл не ми допада особено.Това да се запасиш с инструменти, когато са на изгодна цена- не виждам нищо лошо. Предпочитам да имам инструмент, който да не ползвам и да си седи в гаража, но да знам, че в случай, че ми потрябва- имам и ще си свърша работа а няма да се налага да търся от някого. Всъщност- и не търся, както правят комшиите ми, а отивам и си купувам. Вече даже ми писна и да давам и почнах да ги отсвирвам. Но- това е друга тема...
fbr
- майстор
atanasov2004
- специалист
Привет! И аз съм така - инструменти чужди не вземам, мои много мразя да давам. Щото съм чупил чуждо и са ми прецаквали електрожена познати.
Предпочитам да си купя
И сега да попитам тука колеги- Възможно ли е да си платя в Лидъл, някакви инструменти с ваучери за храна например, не алкохол или цигари, а инструменти
Щото в Кауфланд - може, купувал съм ел.котлон с ваучери. Ей, от залъка си отделяме вече

Предпочитам да си купя
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература