Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Количката не става, освен за някакви по дребни неща които може и да е по удобно да се носят на ръка. Кофти колела напъхани просто на осите луфтове отвсякъде. Горната част на количката също е относително кекава, пробвал съм да вдигна кашони около 30-на кила е вдигна ги обаче поради късата рама отпред задържането на кашона на рамата е проблематично, трябва количката да е силно наклонена напред за да е стабилен кашона. В крайна сметка събира прах в гаража. Може би ще я преправя на пазарска количка с една чанта, че това ми липсва.
prascho - майстор
Благодаря :).
ZEDYCUS - майстор
Количката това и е идеята, без наклон не става. Имам две -една на Бъджет и една внос от вашия край френска една ръждива беше дръжката. Трябва да кажа, че се справят с един кашон който иначе не мога да мръдна към 50-кг болтове,анкери и планки. Задържам го с ластични въжета с куки. :wink: Че се клатят колелата, клатят се но не падат(като на коча м-те) Слизам и по стъпала( в блок съм) с колелата надолу. Идеална работа върши, иначе трябва да мъкна кашона към 25-30 метра до колата. :butthead:
Едната малко съм я подсилил с електрожена, че не съм и първия душманин. Ако има мераклии утре ще снимам подобренията. :lol:
vasko9999 - специалист
themask написа:
Някой да изкаже мнение за прахосмукачката, която ще пускат в лидл в четвъртък (22.01)? Пускана ли е преди, има ли ползватели? :)
И аз се интересувам от прахосмукачката.От това което разбрах е че този модел е 1400 ватов със засмукваща мощност 160 mbar,а по големия модел 1500 ватов и е със завидните 190 mbar-пускан за съответно 149лв. разлика от 30 mbar засмукваща мощност .Също този модел няма контакт и електроника за автоматично пускане при включване на даден инструмент към нея.Та мисълта ми е дали не си заслужава да се изчака по-мощния модел(вече е друг въпроса кога ще го пуснат).
iivanov - майстор
kr1100 написа:
:? :? я малко по-подробно :yawinkle:
Магазина е абсолютен сбирщайн (всякакви боклуци) , а служителите даже и не знаят , какво продават. :-D
mitko64 - майстор
Понеже стана въпрос за количката, изпробвано си товари по 50-60кг. с превоз на 500-600м, доста пъти. Миналата година я ползвах при ремонта на един апартамент за превоз по 2 торби от близкия склад. Само къде има ужасни луфтове в колелата. Китайците са им набили едни лагери, мисля 6202, с d 15,3mm(ТАКЪВ РАЗМЕР НЯМА),оста е 14,8мм и познайте какво става. Смених лагерите, а на оста навих тефлон и ги набих да уплътня двете десети, но вече се поизтърка, та пак трябва същата операция. Има възможност да се тунингова с втулка и лагери с d17mm.6003, но не ми се занимава. А за стъпала Лидл имат един модел с две тройки колелца. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... K%203%20A1
dadko - майстор
fbr написа:
Абе как така купувате инструмент, който евентуално ще Ви потрябва. Винаги ми е била трудна тая работа. Виж, като ми затрябва нещо, може повече да дам, но не се спирам. И затова тая дейност на Лидъл не ми допада особено.
Това да се запасиш с инструменти, когато са на изгодна цена- не виждам нищо лошо. Предпочитам да имам инструмент, който да не ползвам и да си седи в гаража, но да знам, че в случай, че ми потрябва- имам и ще си свърша работа а няма да се налага да търся от някого. Всъщност- и не търся, както правят комшиите ми, а отивам и си купувам. Вече даже ми писна и да давам и почнах да ги отсвирвам. Но- това е друга тема...
mitko64 - майстор
Че е много изгодно, няма спор, ама почвам да не издържам финансово- сега оберфреза, след седмица, две поялник , верт и комплект за дремел, после не се знае какво, ще ме бият вече :axe: .
fbr - майстор
От комшия инструмент гледам да не вземам, като ми дотрябва си купувам, но се случват и изключения.
atanasov2004 - специалист
Привет! И аз съм така - инструменти чужди не вземам, мои много мразя да давам. Щото съм чупил чуждо и са ми прецаквали електрожена познати.
Предпочитам да си купя :) И сега да попитам тука колеги- Възможно ли е да си платя в Лидъл, някакви инструменти с ваучери за храна например, не алкохол или цигари, а инструменти :? Щото в Кауфланд - може, купувал съм ел.котлон с ваучери. Ей, от залъка си отделяме вече :-D :-D :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: