Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
resistbody - майстор
съб апр 30, 2022 3:55 pmhakama написа:
Има ли по-добър аналог за 10на лв на този черт. триъгълник - или да го търся /има ли го в Сф някъде?/
Изображение

пп; взех ъгломера.
НЕ, търси го.. малко преди да го пуснат взех ТОТАЛ от ITT, но е ABS пластмаса, не е метален като тоя.. даже от китай да го вземеш е към 17-20лв..
oberst - специалист
нед май 01, 2022 7:04 amnikolson написа:
Този си е халюмин.
Ама скалата е инчова...
Lutchezar - майстор
Напремето си взех от топмастер същия като лидълския. Но беше преди години. 10-12 лева някъде ми се върти из главата.
https://praktiker.bg/bg/Izmervatelni-in ... R/p/115209

Такъв, но е 22лв. и навсякъде няма наличност.
hakama - специалист
вчера взех 1 - имаше три в кварталния лидл, за 10лв - бая солидна изработка :)
dido uzunov - специалист
И аз след вашите постове си взех един от последните. Добра изработка и доста означения по него от които само сантиметрите и градусите които са по хипотенузата са ми понятни.....останалите ако може някой да ги разясни. :?

Прикачен файл

IMG_20220502_185513 – Копие.jpg
jekasus - майстор
dido uzunov написа:
останалите ако може някой да ги разясни.
Това е ъгъл за майстори, които правят покриви/затова е измислен/, там са проценти и подобно - това е кратко казано.
Парксайда е по-калпав вариант от Топмастера - няма я едната функция, с който е известен този ъгъл... затова не го купих.
dido uzunov - специалист
Аз пък го купих защото ще ми трябва точно заради правия ъгъл и градусите т.е. тези които са ми понятни, за другите питам само от любопитство.
Virtex - майстор
пон май 02, 2022 8:34 pmjekasus написа:
Парксайда е по-калпав вариант от Топмастера - няма я едната функция, с който е известен този ъгъл... затова не го купих.
не знам какъв е топмастъра, но лидълският се надраска с първото ползване. Верно алуминият не е корав материал, но не очаквах да е толкова зле

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: