Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
ср апр 27, 2022 7:15 pmn_a написа:
Някой купил ли си е комплектчето 'за" кърлежи?
Да , но не съм го отворил още. Взех го за лятото за плажа впокрай гората.
Е отворих го. В дясно има кръгла лепенка пречеща на отварянето.
Вътре има пластмасова щипка. Много афиф е щипката. Тънки медицински пинсети закривени ще свършат по добра работа. На дъното има сгъната инструкция. Сенсипласт: 38х72 мм - 2 бр., 30х 55 мм - 3 бр., кърпа за почистване - 3 бр.,
пликче за кърлежи.
За 5 лв. толкова.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср апр 27, 2022 7:58 pmkr1100 написа:
ср апр 27, 2022 7:15 pmn_a написа:
Някой купил ли си е комплектчето 'за" кърлежи?
Да , но не съм го отворил още. Взех го за лятото за плажа впокрай гората.
Е отворих го. В дясно има кръгла лепенка пречеща на отварянето.
Вътре има пластмасова щипка. Много афиф е щипката. Тънки медицински пинсети закривени ще свършат по добра работа. На дъното има сгъната инструкция. Сенсипласт: 38х72 мм - 2 бр., 30х 55 мм - 3 бр., кърпа за почистване - 3 бр.,
пликче за кърлежи.
За 5 лв. толкова.
За щипката ми бе чуденката. Афиф ми се видя през опаковката и не купих...
oberst - специалист
Що се занимавате с тия пластмасови щипки? Взимате една вдевачка като тази и това е - https://anika99.com/index.php?route=pro ... ct_id=3944

Със същото нещо в бърза помощ вадят нимфи и е много по-тънко, здраво и прецизно от някакви пластмасарии.
radius - майстор
Щипката неслучайно е афиф, целта е да не сплеска и изцеди кърлежа докато го вадите.
И аз щях да предложа вдевачката, стои ми винаги в байк-раницата, хубавото е че вади кърлежа без да го стиска, което е много важно.
XpacTa - специалист
И аз купих, не съм го отварял. Надявах се щипката да е по-специализирана някак си. Нямаше ли нещо, че трябва да се върти докато се вади кърлежа?
Andri01 - майстор
Да,също и де мажел с олио...! Абе,като няма нищо под ръка и с пръсти съм вадил /внимателнооо/ :)
Chefo77 - майстор
чет апр 28, 2022 9:40 amAndri01 написа:
Да,също и де мажел с олио...! Абе,като няма нищо под ръка и с пръсти съм вадил /внимателнооо/ :)
Не трябвало да се маже с олио, че бил повръщал и ако имал някакви бацили, инфектирал мястото. Колко е вярно, ...
krasi92 - майстор
Мазането е с йод бензин от аптеката. Умират веднага.
radius - майстор
Това с въртенето са митове...хобота му не е спирален. И мазането е ала бала.
hakama - специалист
Има ли по-добър аналог за 10на лв на този черт. триъгълник - или да го търся /има ли го в Сф някъде?/
Изображение

пп; взех ъгломера.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: