Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Още ли не си пораснал та си играеш с уреда като дете :lol:
ferrari4456 - специалист
То с повечето уреди това правиме...просто сега го правиме по-добре. :lol:
stan73 - майстор
Нали казват, че във всеки мъж спи по едно дете. В моят случай никога не е задрямвало... :)
П.П. Във фризера измерих температури от -17.3 до -20.1.
П.П.2 От много отдавна си мечтая за такъв уред, та така ще бъде докато му се нарадвам...
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Нали казват, че във всеки мъж спи по едно дете. В моят случай никога не е задрямвало... :)
П.П. Във фризера измерих температури от -17.3 до -20.1.
П.П.2 От много отдавна си мечтая за такъв уред, та така ще бъде докато му се нарадвам...
Детска радост - бенгалски огън :lol: :lol: :lol:
Ама какво се чудя, аз като взех на жената термометър с дъъълга пръчка - с който се мери температурата в печеното (не какъв да е, а Laserliner, моля), къде ли не го врях, за да меря. За малко да потроша турбината на климатика даже ... :)
stan73 - майстор
Яко ! :)

Градски, да не би да имаш от предният модел зарядно за автомобилни и мотоциклетни акумулатори Ultimate Speed batery charger ULG 3.8 A1, че моето дефектира, а съм си забутал касовата бележка (или е някоя от тези дето вече не се виждат (много мразя тази термохартия !)), та ако да - да ми направиш копие на касовата ти бележка (ако още се вижда), за да мога да го върна ?
Chefo77 - майстор
Тцъ. Имам зарядно от Бриколаж, което си мислех, че много добре зарежда и няколко пъти зареждах акумулатора (и той падаше за седмица). Мислех, че акумулатора ми е клекнал, занесох го на профи машинка и вече 4-ти месец паля с него :)
ZEDYCUS - майстор
stan73

касовата бележка (или е някоя от тези дето вече не се виждат (много мразя тази термохартия !)
Избледнее ли термохартията, с едно леко нагряване със сушоар или пистолет за топъл въздух(по леко с него) всичко напечатано се показва наново. :wink:
8180 - майстор
Малко офф.
stan73 написа:
Колега,
Я, докато се радваш да помогнеш.
За дискусията В тази тема ни интересува повърхностната температура на стъклопакета, ако имаш такъв наоколо.
Опитай моля в няколко точки и сподели заедно с вътрешната и външната темп.

П.П. Колегата talaz1, ако може и той да опита, моля.
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Тцъ. Имам зарядно от Бриколаж, което си мислех, че много добре зарежда и няколко пъти зареждах акумулатора (и той падаше за седмица). Мислех, че акумулатора ми е клекнал, занесох го на профи машинка и вече 4-ти месец паля с него :)
Ясно, а кой е този, който не го бива (този от Бриколажа) - каква марка и модел е ?
Johny - майстор
Aз пък си купих термоглавта. На вид добре, дугото ще го разбера след седмица. Но пише че става за всякакви модели вентили, като има и преходници. Да, ама не! За моите вентили не става/някакви италиански/. За късмет старите глави вървят с един пластмасов преходник, който свърши работа, но пък трябва да търся още един, за да ги продам, защото са нови.
Тези в ЛИДЛ не им зная стандартите, но си взех перфорирана шкурка за виброшлайфа. Шкурката добра, но къса - не може да се закопчае. Върнаха ми парите без проблеми.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: