Още ли не си пораснал та си играеш с уреда като дете 
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood
- майстор
2542 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!"
ferrari4456
- специалист
То с повечето уреди това правиме...просто сега го правиме по-добре. 
stan73
- майстор
Chefo77
- майстор
stan73 написа:Нали казват, че във всеки мъж спи по едно дете. В моят случай никога не е задрямвало...Детска радост - бенгалски огън
П.П. Във фризера измерих температури от -17.3 до -20.1.
П.П.2 От много отдавна си мечтая за такъв уред, та така ще бъде докато му се нарадвам...
Ама какво се чудя, аз като взех на жената термометър с дъъълга пръчка - с който се мери температурата в печеното (не какъв да е, а Laserliner, моля), къде ли не го врях, за да меря. За малко да потроша турбината на климатика даже ...
stan73
- майстор
Яко ! 
Градски, да не би да имаш от предният модел зарядно за автомобилни и мотоциклетни акумулатори Ultimate Speed batery charger ULG 3.8 A1, че моето дефектира, а съм си забутал касовата бележка (или е някоя от тези дето вече не се виждат (много мразя тази термохартия !)), та ако да - да ми направиш копие на касовата ти бележка (ако още се вижда), за да мога да го върна ?
Градски, да не би да имаш от предният модел зарядно за автомобилни и мотоциклетни акумулатори Ultimate Speed batery charger ULG 3.8 A1, че моето дефектира, а съм си забутал касовата бележка (или е някоя от тези дето вече не се виждат (много мразя тази термохартия !)), та ако да - да ми направиш копие на касовата ти бележка (ако още се вижда), за да мога да го върна ?
ZEDYCUS
- майстор
8180
- майстор
Малко офф.
Я, докато се радваш да помогнеш.
За дискусията В тази тема ни интересува повърхностната температура на стъклопакета, ако имаш такъв наоколо.
Опитай моля в няколко точки и сподели заедно с вътрешната и външната темп.
П.П. Колегата talaz1, ако може и той да опита, моля.
stan73 написа:Нали казват, че във всеки мъж спи по едно дете. В моят случай никога не е задрямвало...Колега,
Я, докато се радваш да помогнеш.
За дискусията В тази тема ни интересува повърхностната температура на стъклопакета, ако имаш такъв наоколо.
Опитай моля в няколко точки и сподели заедно с вътрешната и външната темп.
П.П. Колегата talaz1, ако може и той да опита, моля.
stan73
- майстор
Chefo77 написа:Тцъ. Имам зарядно от Бриколаж, което си мислех, че много добре зарежда и няколко пъти зареждах акумулатора (и той падаше за седмица). Мислех, че акумулатора ми е клекнал, занесох го на профи машинка и вече 4-ти месец паля с негоЯсно, а кой е този, който не го бива (този от Бриколажа) - каква марка и модел е ?
Johny
- майстор
Aз пък си купих термоглавта. На вид добре, дугото ще го разбера след седмица. Но пише че става за всякакви модели вентили, като има и преходници. Да, ама не! За моите вентили не става/някакви италиански/. За късмет старите глави вървят с един пластмасов преходник, който свърши работа, но пък трябва да търся още един, за да ги продам, защото са нови.
Тези в ЛИДЛ не им зная стандартите, но си взех перфорирана шкурка за виброшлайфа. Шкурката добра, но къса - не може да се закопчае. Върнаха ми парите без проблеми.
Тези в ЛИДЛ не им зная стандартите, но си взех перфорирана шкурка за виброшлайфа. Шкурката добра, но къса - не може да се закопчае. Върнаха ми парите без проблеми.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература