juvesan, отказа ме от рулетката.
Щом така се шашка от околни предмети- няма да ми върши работа за целта, за която мислех да я взема. Ще си меря с обикновена рулетка...

Щом така се шашка от околни предмети- няма да ми върши работа за целта, за която мислех да я взема. Ще си меря с обикновена рулетка...

За неръждаемата съм сигурен, защото давах "съвет" за помпа и я дадох за пример. Отишли, купили са я и в неделя са я ползвали.
 За неръждаемата съм сигурен, защото давах "съвет" за помпа и я дадох за пример. Отишли, купили са я и в неделя са я ползвали.
 Възможно е и аз да съм разлигавен, защото имам достъп до 2 Хилти лазерни рулетки ( едната е колкото по-голям химикал) и там няма задна - може да позиционираш "кръстчето" върху висяща капачка на буркан с конец насред цеха ( е не на 200 метра де) и всеки път резултата е повторяем
  Възможно е и аз да съм разлигавен, защото имам достъп до 2 Хилти лазерни рулетки ( едната е колкото по-голям химикал) и там няма задна - може да позиционираш "кръстчето" върху висяща капачка на буркан с конец насред цеха ( е не на 200 метра де) и всеки път резултата е повторяем  . Ултразвуковата -
 . Ултразвуковата -