Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
juvesan, отказа ме от рулетката.
Щом така се шашка от околни предмети- няма да ми върши работа за целта, за която мислех да я взема. Ще си меря с обикновена рулетка...
Фитилчо - майстор
Някой взе ли помпата? Една от двете да даде отзиви :)
lov - майстор
Имам пластмасовата помпата от предишната промоция. Ползвам я да поливам от една щерна. Това си е роторна дренажна помпа с ниско налягане. За дълбок кладенец не става. Като вдигна маркуча на високо и дебита пада почти на половина.
Фитилчо - майстор
На колко високо
Мен мми трябва да помпа вода от едно помещение, което е 70 см под кота нуа
stan73 - майстор
За толкова малко няма да има никакъв проблем.
Аз за кладенецът имам подобна на по-голямата лидълска помпа, но моята е Айнхел и е със син (и на места жълт) пластмасов корпус и пак е с поплавъки по памет е някъде към 750 вата. Вадим с нея вода от кладенец с дълбочина 5,40 до 7,40 метра. Справя се с намален почти наполовина дебит, защото е почти на границата на възможностите и, но от друга страна ни върши работа. А при теб за няма и метър ниво ще е направо звяр.
Фитилчо - майстор
Помпите ги няма вече даже и на сайта
явно съм закъснял

ще звънмнна после
nikolson - майстор
Помпите в ямболския Лидъл ги бяха пуснали още в петък. :-D За неръждаемата съм сигурен, защото давах "съвет" за помпа и я дадох за пример. Отишли, купили са я и в неделя са я ползвали.
juvesan - специалист
dadko написа:
juvesan, отказа ме от рулетката.
Щом така се шашка от околни предмети- няма да ми върши работа за целта, за която мислех да я взема. Ще си меря с обикновена рулетка...
Аз само казвам как се държи такава на Скил. Ако си в гола стая и искаш да измериш до тавана, стените , квадратура смея да твърдя, че с 2-3 кликания с повтарящи се резултати ще намериш истината. Обачеее... ела да видиш, ако си застанал малко на диагонал и звука започне да се мисли, че е топче на билярдна маса и се отрази тук -там.... или пък има някакъв предмет с определена площ ...става много гламаво. :vom: Възможно е и аз да съм разлигавен, защото имам достъп до 2 Хилти лазерни рулетки ( едната е колкото по-голям химикал) и там няма задна - може да позиционираш "кръстчето" върху висяща капачка на буркан с конец насред цеха ( е не на 200 метра де) и всеки път резултата е повторяем =D> . Ултразвуковата - :toimonster:
lov - майстор
Фитилчо написа:
На колко високо
Мен мми трябва да помпа вода от едно помещение, което е 70 см под кота нуа
При мен денивилацията също е толкова. Маркуча е 1" и върви яко но налягането не е високо защото конструкцията им е такава. Предвидена е и да може да изхвърля дребни боклуци защото в дренажите винаги има такива. И за това няма как да има високо работно налягане. Като вдигна края на маркуча на около 3 м деневилация се усеща рязкото спадане на дебита почти на половина. Тая вечер като отида на вилата ще се опитам да пробвам до къде им е границата на напорния стълб.
dadko - майстор
Фитилчо написа:
Помпите ги няма вече даже и на сайта
явно съм закъснял

ще звънмнна после
И от двата вида помпи имаше днес вечерта в един Lidl в София. Ако се навият тия от Lidl да транспортират от София до Варна, щом там са свършили... но- не ми се вярва.

Ако искаш- пиши ми на Л.С и ми дай тел. да се разберем- мога да ти взема една и да ти пратя по куриер, но ще ти се оскъпи с едни разходи за куриер...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: