Нека намерим най-тънките цени.
Valkooooo - специалист
А за зегето на батерии някаква идея, дали ще върши някаква работа. Аз си мислех че ако взема верта и зегето - ще имам поне две батерии и два инструмента :) . Ако тез имаха мултикътър на батерия щяха да са велики......
dadko - майстор
Valkooooo написа:
Ако тез имаха мултикътър на батерия щяха да са велики......
Голяма реклама на тези мултъкътъри. Повече от на телешоп.
Прехвалена работа. Аз съм от тези, които успяха да се доредят, но общо взето съм разочарован. Не е това, което очаквах. Може би се дължи на консумативите и ако сложа по- качествени (на "Bosch") ще е друга работа. Пробвах и шкурките, пробвах и една от резачките...слаба ракия
Май се очертава да е от уредите, които повече ще събират прах в гаража, отколкото да ми служат.
profesionalist_wood - майстор
Аз имам мултикътър от 2 години на Парксайд. Ами кво да кажа....загрява доста редукторната кутия. Консумативите му за нищо не стават,дори и на Волфкрафт.... стават единствено на Бош
griffin - майстор
Профи ако режеш до метър примерно може да направиш шейна за настолния с стопер, шината за кълцане е слаба за да държиш така детайлите. С ексцентрик е стягането накрая.

Прикачен файл

1429122483306-10135840.jpg

Прикачен файл

1429122372785-1190726912.jpg

Прикачен файл

14291223416171409674140.jpg

Прикачен файл

1429122278754-1184542426.jpg
Мерси. Изясни ми се механизма :partyman: Засега ще си остана с наличните на Сервина
vasko9999 - специалист
profesionalist_wood написа:
Аз имам мултикътър от 2 години на Парксайд. Ами кво да кажа....загрява доста редукторната кутия. Консумативите му за нищо не стават,дори и на Волфкрафт.... стават единствено на Бош
Ти СЛИВИ ли имаше в устата миналата седмица да обясниш тез работи за "прословутия" мултикътър когато хората се избиха за него...........
Обясних го в предишните теми,ама кой да чете
Valkooooo - специалист
vasko9999 написа:
profesionalist_wood написа:
Ти СЛИВИ ли имаше в устата миналата седмица да обясниш тез работи за "прословутия" мултикътър когато хората се избиха за него...........
Аз също имам мултикътър , от онези от 35лв, но съм си доволен от него. Наистина загрява главата , но нормално. А колко неща си свърших с него ...... Приставките не са кой знае какво , но вършат работа. Явно съм случил на бройка :)
А пък мултикътъра на Райдер е специално проектиран да изстрелва прахоляка в очите и винаги уцелва безпогрешно :-D
anabolicbeast - специалист
Утре съм решил да взема винтоверта, зегето и шината. Винтоверта го вземам основни заради ударната функция, колкото и слаба да е тя, защото редовно ми се налага да пробивам тухли с отвор 6мм, не че не става с хубаво свредло и без удар, но е по-неудобно. Зегето съм решил да го взема, защото мисля да слагам Спаркито на маса и да го оставя стационарно. Шината ще я взема, за право рязане и евентуално за слепване на неотговорни конструкции. Ще правя една вратичка за бунгало и се надявам да свърши работа. Ако не ми хареса утре като я взема и ще я върна. Искаше ми се и масата да взема, но ще ми дойде на зор, а и трудно ще я пренеса.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: