А за зегето на батерии някаква идея, дали ще върши някаква работа. Аз си мислех че ако взема верта и зегето - ще имам поне две батерии и два инструмента
. Ако тез имаха мултикътър на батерия щяха да са велики......

Valkooooo написа:Ако тез имаха мултикътър на батерия щяха да са велики......Голяма реклама на тези мултъкътъри. Повече от на телешоп.
profesionalist_wood написа:Аз имам мултикътър от 2 години на Парксайд. Ами кво да кажа....загрява доста редукторната кутия. Консумативите му за нищо не стават,дори и на Волфкрафт.... стават единствено на БошТи СЛИВИ ли имаше в устата миналата седмица да обясниш тез работи за "прословутия" мултикътър когато хората се избиха за него...........
vasko9999 написа:Аз също имам мултикътър , от онези от 35лв, но съм си доволен от него. Наистина загрява главата , но нормално. А колко неща си свърших с него ...... Приставките не са кой знае какво , но вършат работа. Явно съм случил на бройкаprofesionalist_wood написа:Аз имам мултикътър от 2 години на Парксайд. Ами кво да кажа....загрява доста редукторната кутия. Консумативите му за нищо не стават,дори и на Волфкрафт.... стават единствено на БошТи СЛИВИ ли имаше в устата миналата седмица да обясниш тез работи за "прословутия" мултикътър когато хората се избиха за него...........
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: