Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
EDI написа:
И аз си мислех за верта, ама тамън си мислех и видях един ДЕВАЛТ преди малко и спрях да мисля за ЛИДЪЛ-ския. :? :lol: Майтап.За домашна работа си е идеална машината, само пакет 18 волта струва 2 пъти повече.При разумна употреба ще си изкара няколко години, пък после нова батерия, горе някъде имаше линк с цена около 40-50 лева май.Виж, ако е останала някоя масичка, за вилата може да си взема една, че там често работя дървения и за сега използвам две малки столчета и една дървена маса за тезгях. :lol:
Поне винтовертите им са се доказали, а този по конструкция не изглежда различен от по-старите. Ниската цена идва от по-бедната окомплектовка - без куфар е и няма никакви битчета, ако не се лъжа преди идваха с по 1-2 бита 50мм. Между другото сега са с нещо като корите на Бош за ЛБокс. Батериите ги дават 20 евро. Ето и малко снимки:

Прикачен файл

20150416_090851.jpg

Прикачен файл

20150416_090846.jpg

Прикачен файл

20150416_090837.jpg

Прикачен файл

20150416_085314.jpg Това е въпросната заварка, за която писах в по-горния пост.

Прикачен файл

20150416_085118.jpg
Andisi
Колега Edi, сподели кой винтоверт на Dewalt си видял, че и аз търся :mrgreen: Иначе с новия каталог са решили да охладят малко страстите по инструментите :)
EDI - майстор
Ей туй нещо - http://tomika.bg/index.php/detail/view/1133 .57 нютонки с три пакета, 1900 оборороти на пробиване и 550 на завиване. :-D
pachosz - специалист
anabolicbeast написа:
...:
Нищо й няма на заверката, която си снимал. Добре изглежда.
И аз се бях засилил за зегето, но в последния момент се отказах щото не сетих къде точно ще го ползвам без кабелно. Пък и не ме сърбяха 120лв. иначе ми хареса на вид изработка та му.
ZEDYCUS - майстор
EDI
И аз си мислех за верта, ама тамън си мислех и видях един ДЕВАЛТ преди малко и спрях да мисля за ЛИДЪЛ-ския.
Еди пипни го наживо, да си сигурен. Наскоро бях в магазина на Ники, докато взимах такера и го хванах в ръка, лек и удобен е, но копчето за прехвърляне на ляво и дясно въртене е малко неудобен, поне за мен, трудно се донатиска с показалеца за дясно въртене. Може да съм дефектен нещо или съм раглезен от Макитите. :-D :partyman:
Водачите не ги ли снима някой, да ги видя преди да мина през магазина, ко са останали.
ttt - специалист
Удара на верта е потрес, по добре да не бяха писали че има удар ...
anabolicbeast - специалист
ttt написа:
Удара на верта е потрес, по добре да не бяха писали че има удар ...
Колега, ти какво очакваш от удар на акумулаторен винтоверт? Пробвал съм и Бош и Макита, дори при тях на някои модели е по-слаб. Единствено един ДиУолт ме впечатли. Да не очакваш да е като перфоратор?
EDI - майстор
Ванка, за сега само съм го набелязал, че единия Ni Ca пакет на GSR 12-2 умря след дълга и вярна служба, а и другия сигурно е пътник, на 7-8 години са, та като вземам заместник, ще е нещо от сорта.Не ми се купува нова батерия за 130 лева.По-добре нова двойно по-мощна машина с три пакета за 550 :lol: .Не знам на живо къде да го видя, освен да ида до магазина на ТАШЕв в Ямбол, ако го имат наличен.А за посоката ще си помагам с другата ръчичка. :lol:
На водача ГРИФИН му пусна снимки на предната страница.
Не може да се очаква мощен удар от верта.Дават го само за тухла.И без удар с добро свредло си пробиват тухла без проблеми, а малкия удар си е лека помощ за машината.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мкм мкм все пак отидох до магазина и естествено взех последната маса. Толко ме е яд на мен, че още е в кашона. Имаше цял кош пълен с шини.... или там каквто наричат това странно нещо
themask - специалист
n_a написа:
Мкм мкм все пак отидох до магазина и естествено взех последната маса. Толко ме е яд на мен, че още е в кашона. Имаше цял кош пълен с шини.... или там каквто наричат това странно нещо
Защо те е яд? :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: