EDI написа:И аз си мислех за верта, ама тамън си мислех и видях един ДЕВАЛТ преди малко и спрях да мисля за ЛИДЪЛ-ския.Поне винтовертите им са се доказали, а този по конструкция не изглежда различен от по-старите. Ниската цена идва от по-бедната окомплектовка - без куфар е и няма никакви битчета, ако не се лъжа преди идваха с по 1-2 бита 50мм. Между другото сега са с нещо като корите на Бош за ЛБокс. Батериите ги дават 20 евро. Ето и малко снимки:![]()
Майтап.За домашна работа си е идеална машината, само пакет 18 волта струва 2 пъти повече.При разумна употреба ще си изкара няколко години, пък после нова батерия, горе някъде имаше линк с цена около 40-50 лева май.Виж, ако е останала някоя масичка, за вилата може да си взема една, че там често работя дървения и за сега използвам две малки столчета и една дървена маса за тезгях.
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
Колега Edi, сподели кой винтоверт на Dewalt си видял, че и аз търся
Иначе с новия каталог са решили да охладят малко страстите по инструментите 
EDI
- майстор
Ей туй нещо - http://tomika.bg/index.php/detail/view/1133 .57 нютонки с три пакета, 1900 оборороти на пробиване и 550 на завиване. 
pachosz
- специалист
anabolicbeast написа:...:Нищо й няма на заверката, която си снимал. Добре изглежда.
И аз се бях засилил за зегето, но в последния момент се отказах щото не сетих къде точно ще го ползвам без кабелно. Пък и не ме сърбяха 120лв. иначе ми хареса на вид изработка та му.
ZEDYCUS
- майстор
EDIЕди пипни го наживо, да си сигурен. Наскоро бях в магазина на Ники, докато взимах такера и го хванах в ръка, лек и удобен е, но копчето за прехвърляне на ляво и дясно въртене е малко неудобен, поне за мен, трудно се донатиска с показалеца за дясно въртене. Може да съм дефектен нещо или съм раглезен от Макитите.
И аз си мислех за верта, ама тамън си мислех и видях един ДЕВАЛТ преди малко и спрях да мисля за ЛИДЪЛ-ския.
Водачите не ги ли снима някой, да ги видя преди да мина през магазина, ко са останали.
anabolicbeast
- специалист
ttt написа:Удара на верта е потрес, по добре да не бяха писали че има удар ...Колега, ти какво очакваш от удар на акумулаторен винтоверт? Пробвал съм и Бош и Макита, дори при тях на някои модели е по-слаб. Единствено един ДиУолт ме впечатли. Да не очакваш да е като перфоратор?
EDI
- майстор
Ванка, за сега само съм го набелязал, че единия Ni Ca пакет на GSR 12-2 умря след дълга и вярна служба, а и другия сигурно е пътник, на 7-8 години са, та като вземам заместник, ще е нещо от сорта.Не ми се купува нова батерия за 130 лева.По-добре нова двойно по-мощна машина с три пакета за 550
.Не знам на живо къде да го видя, освен да ида до магазина на ТАШЕв в Ямбол, ако го имат наличен.А за посоката ще си помагам с другата ръчичка.
На водача ГРИФИН му пусна снимки на предната страница.
Не може да се очаква мощен удар от верта.Дават го само за тухла.И без удар с добро свредло си пробиват тухла без проблеми, а малкия удар си е лека помощ за машината.
На водача ГРИФИН му пусна снимки на предната страница.
Не може да се очаква мощен удар от верта.Дават го само за тухла.И без удар с добро свредло си пробиват тухла без проблеми, а малкия удар си е лека помощ за машината.
Мкм мкм все пак отидох до магазина и естествено взех последната маса. Толко ме е яд на мен, че още е в кашона. Имаше цял кош пълен с шини.... или там каквто наричат това странно нещо
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература