Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
чет май 30, 2024 8:52 amkozl написа:
Та как се различават перформънс батериите 20V/4 Ah спрямо предишните?
Аз имам 2 бр.
На едната по-старата инициалите са - PAP 20 A3
на по-новата PAP 20 B3.
Друг дизайн са и означение PAP 204A1
cholev - майстор
чет май 30, 2024 4:05 pmoberst написа:
...
Гледам, че и други хора са си дали мнението относно работа с акумулаторни флексове, но явно и те нищо не разбират.
Не разбираме. Форума е направи сам. Не си изкарваме хляба с флексове, а си измисляме някакъв проект и през свободното време се забавляме и релаксираме с тази работа. :)
Дреме ми за твойте Макити. Парксайд продава по Европа 10 пъти повече машини от таз Макита.
Марката е супер успешна.
Днес си взех още один флекс 125, Бормашината 20в и Пръскачката.
Общо 270лв
Индианеца за тез пари взе просрочена Макита бормашина с пластмасов патронник и 30/1350 об/мин :-D :-D :-D :проба:
А тази машинка Х20 бормашина е- впечатляваща на първо четене- лека и мощна, безчеткова, ергономична и просто красива с метален патронник RÖHM и 500/2000 об/мин с блутут за настройки. Поради рамерите си и тегло може спокойно да се ползва и като винтоверт
Тичай взимай, че ще свършат :-D
Индианеца е учудващо разумен и прагматичен за възръстта си човек. Него не го мисли!
Индианеца е разбрал, че хубавото и евтиното не са на един рафт, пък ти ако искаш и розАви панделки му вържи на зеления.
Не, на черния по ше ходят.

пп. Някъде мярнах инфо, че Парксайд отварят магазин в някой от Кауфланд по столично.
Юруш!
https://www.actualno.com/society/magazi ... 32178.html
nikolson - майстор
Парксайд продава по Европа 10 пъти повече машини от таз Макита.
Малиии, #-o , не дай боже да си купуваш бронежилетка от бакалията...Да си играете на стражари и апаши.
kr1100 - майстор
чет май 30, 2024 8:44 pmТрифон П.Трифонов написа:
пп. Някъде мярнах инфо, че Парксайд отварят магазин в някой от Кауфланд по столично.
Юруш!
https://www.actualno.com/society/magazi ... 32178.html
Я този взел ,че открил топлата вода. На ул. Девня поне от 1 г. предлагат Парксайд боклуци,че даже има и примоции.Има отделен тезгях за тях
Всички имат тезгях.
В този отварят Магазин.
Chefo77 - майстор
чет май 30, 2024 2:16 pmChefo77 написа:
Ако си захранваш бригадата с Парксайд, леле мале ...
Бе, ти голям заядливец ще излезеш. А и вече ти казах, че яко прекаляваш с презумпциите. Как па измисли, че ги "захранвам с Парксайд"?! Не искат да чуват за акумулаторни флексове по принцип, пък няма как черните или зелените да са нещо невиждано и точно те да стават, за разлика от примерно Милуоки.

Обаче, като повдигаш темата, сред стандартното ни оборудване има и парксайдско - винтоверти. По един-два във всеки комплект на принципа "ползваш-хвърляш", щото не всяко тяхно приложение е отговорно, пък да купя 20 Макити няма как да стане. Едно обикаляне с кола за взимане на няколко машинки от съседен град и за нафта е отишло повече, отколкото струва един Парксайд. Така че - да, и такива неща ползват, за твой ужас. Обаче, далеч не само такива.

Гледам, че и други хора са си дали мнението относно работа с акумулаторни флексове, но явно и те нищо не разбират.
Чакай сега - нали сме в темата за Парксайд, споменаваш бригадата си какво предпочита - значи ги захранваш с Парксайд. Или само когато аз говоря за друго, не може?
Посочи къде съм написал, че голям консуматор на акумулатор е по-добър вариант от такъв на кабел? Никъде. Няма и да видиш. Но да ми скачаш с някакви заключения, че за нищо не стават - е не малко, много е тъпо, особено, когато разчиташ не на личен опит с близка машина, а на някакви сухи сметки и "логически заключения". Да, и шлайф, и циркуляр на батерия МОГАТ да имат достатъчно мощност, за да свършат дадена задача. Разбира се, че като време няма да я вършат колкото кабелната, но мощност имат. Не че сметките ти не са вярни, но не всичко е сметки.
oberst - специалист
чет май 30, 2024 8:27 pmcholev написа:
...
Не разбираме.
Това го казах иронично, но ти влизаш с летящ старт в разговора и не си схванал. Други хора казаха, че флекс на батерии е бошлаф, но явно и те като мен не разбират и затова караме с променливотокови на кабел. Също така казах, че не робувам на марки и имам доста парксайдски неща, щото зелен в колата е по-добре от червен на другия край на страната.
oberst - специалист
чет май 30, 2024 9:40 pmChefo77 написа:
Чакай сега - нали сме в темата за Парксайд, споменаваш бригадата си какво предпочита - значи ги захранваш с Парксайд. Или само когато аз говоря за друго, не може?
Посочи къде съм написал, че голям консуматор на акумулатор е по-добър вариант от такъв на кабел? Никъде. Няма и да видиш. Но да ми скачаш с някакви заключения, че за нищо не стават - е не малко, много е тъпо, особено, когато разчиташ не на личен опит с близка машина, а на някакви сухи сметки и "логически заключения". Да, и шлайф, и циркуляр на батерия МОГАТ да имат достатъчно мощност, за да свършат дадена задача. Разбира се, че като време няма да я вършат колкото кабелната, но мощност имат. Не че сметките ти не са вярни, но не всичко е сметки.
Ти малко като вица за милиционера и логиката. Предпочитат "кабелни" флексове пред батерийни, а не парксайдски пред милуокски. Аз също. На база боен опит. Кой бяга от хубаво и от машина без кабел, ако няма прекалено много недостатъци? Ти самият каза, че само акумулаторни ползваш, та се усъмних, че ги ползваш интензивно. И аз имам такъв флекс, но не за работа, а за специфична задача, като да срежа някой катинар.

Та, мощност имат, ама производителност нямат. Всъщност, и мощността им е доста преувеличена.
Chefo77 - майстор
Имам 3 шлайфа и само малкия (12 волта) е на батерия - но аз нормални шлайфове ползвам рядко и нямам нужда от такъв. Което не означава, че нямам впечатления и наблюдения.
Моля те, не ми слагай под пръстите думи, които не съм казвал! :)

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: