Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
ср май 29, 2024 8:37 pmgogo7777 написа:
Чолев, говорех за Земните машини. Твоите са без аналог.
Земните машини са в другите теми. :-D Тази е специализирана за тези които пиша.
От няколко поста моите са по темата, а твоите по не така
oberst - специалист
ср май 29, 2024 7:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
Нямам ли достатъчно дълъг удължител, дръпвам си генератора.
И аз така - ако е за повече време, този на пропан-бутан 6 kW, а за по-кратко батерийния "генератор" 6 kW. Тук ми обясняваха колко били велики разните 18 волтови флексове и циркуляри, ама гледам бригадата ми кои инструменти ползва и кои не иска да вижда.
oberst - специалист
ср май 29, 2024 7:18 pmgogo7777 написа:
....и работа за до половин час[/b] :wink:
Половин час работа, ама с ПВ 25% и то за 8 Ah батерията...
kozl - майстор
Та как се различават перформънс батериите 20V/4 Ah спрямо предишните?
Аз имам 2 бр.
На едната по-старата инициалите са - PAP 20 A3
на по-новата PAP 20 B3.
На външен вид напълно еднакви с изключение в табелките с надписите.
И при натискане на тест бутона има разлики.
При старата диодите за състояние на батерията светят докато е натиснат бутона, при новата има задръжка 1-2 секунди след натискане и отпускане на бутона.
kr1100 - майстор
чет май 30, 2024 8:52 amkozl написа:
Та как се различават перформънс батериите 20V/4 Ah спрямо предишните?
Аз имам 2 бр.
A по тегло как са?
Chefo77 - майстор
чет май 30, 2024 8:25 amoberst написа:
Тук ми обясняваха колко били велики разните 18 волтови флексове и циркуляри, ама гледам бригадата ми кои инструменти ползва и кои не иска да вижда.
Ако си захранваш бригадата с Парксайд, леле мале ...
stefanjor - специалист
Някой успя ли да се докопа до тази резачка?
Интересно ще ми бъде да чуя отзиви... имаше оплаквания, че веригата се отхлабвала при работа и др. такива.

Прикачен файл

Aku.jpg
Aku.jpg (26.09 KиБ) Видяна 1363 пъти
oberst - специалист
чет май 30, 2024 2:16 pmChefo77 написа:
Ако си захранваш бригадата с Парксайд, леле мале ...
Бе, ти голям заядливец ще излезеш. А и вече ти казах, че яко прекаляваш с презумпциите. Как па измисли, че ги "захранвам с Парксайд"?! Не искат да чуват за акумулаторни флексове по принцип, пък няма как черните или зелените да са нещо невиждано и точно те да стават, за разлика от примерно Милуоки.

Обаче, като повдигаш темата, сред стандартното ни оборудване има и парксайдско - винтоверти. По един-два във всеки комплект на принципа "ползваш-хвърляш", щото не всяко тяхно приложение е отговорно, пък да купя 20 Макити няма как да стане. Едно обикаляне с кола за взимане на няколко машинки от съседен град и за нафта е отишло повече, отколкото струва един Парксайд. Така че - да, и такива неща ползват, за твой ужас. Обаче, далеч не само такива.

Гледам, че и други хора са си дали мнението относно работа с акумулаторни флексове, но явно и те нищо не разбират.
cholev - майстор
чет май 30, 2024 2:27 pmstefanjor написа:
Интересно ще ми бъде да чуя отзиви... имаше оплаквания, че веригата се отхлабвала при работа и др. такива.
Ако отвориш брошурата ще видиш, че пише "Поради засилен интерес не може да предложим този продукт"
Другия път. :)
Аз го имам и върши работа. Е веригата се маже на ръка и може и да се охлабва- но завърташ винта червения и ОК.
Взимай го. Върши работа за бая дебели клони
kr1100 - майстор
чет май 30, 2024 2:27 pmstefanjor написа:
Горе долу бива. Аз съм дето се оплаква.Имам я от миналата година.
2 -3 сряза и проверяваш веригата дали се е отхлабила. Глупаво недодялано решение за обатягане на веригата. С 2 Ач акумулатор съм - пробваха сравнение м/у 2 и 4 Ач - тежка е 4 Ач , а на мен ми трябва за кратки рязанета. Капака над веригата е много глупаво направен.
Не използвай в никакъв случай шишенцето с био масло - запича яко след по-голям престой и верига и колелото на шината.
П.П. Пробно съм рязал и греда 12х12 см реже без проблем.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: