Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
В нашия до гарата преди малко имаше от всичко бол. Да не съм капо купих си уреда за заточване на свредла и............. бира, ама много бира :-D :partyman:
vlax - майстор
vlax написа:
Някой има ли наблюдение върху 5л пръскачка?
Брей изчетох 3 страници и никой не е писал за пръскачката 5 л.Вие нямате ли какво да пръскате ИЛИ всички имате пръскачки МАТАБИ.Не че съм на зор за пръскачката, имам 3 бр.,старите медни не ги броя.
Питам, защото в нашия магазин има останали доста бройки и напоследък практикувам така, че във всяка пръскачка зареждам разтвор от 2-3 препарата за това което ще се пръска...едната за асми, другата за дръвчета и т.н. да не си играя да измивам и наливам новия разтвор.
Мия накрая всичко.
Kasap - специалист
stan73 написа:
Kasap написа:
Не бях обърнал внимание на акумулаторния мини-шлайф. Върнах се и купих последната бройка, с надежда че батерията е като на 10.8 волтовия ми верт от последната акция. Ако съм познал, ще си струва инвестицията :)
Аз даже си носех Малкото Гризливертче, за сравнение дали ще става акумулаторът от акумулаторното мултишлайфче и ако да - да си имам 2 и така да го купувам. Обясних им сутуацията, позволиха ми да го внеса и проверя, но за съжаленние акумулаторчето малко се различава и трябваше да го доработвам доста, за да стане, а така отпада гаранцията и се отказах. Но иначе си е добра оферта...
При мен се получиха нещата, обаче има малък бъг - с новата батерия при рязко подаване на газ, верта тръгва и спира. При плавно натискане на спусъка, този ефект отсъства. Смятам все пак да си го задържа.
stan73 - майстор
Аз преди малко пробвах приставката за заточване на свредла. Може само моята бройка да не я бива, но на практика не ми върши никаква работа. Нищо не можах да заточа с нея. Даже 5мм свредло за метал на ADW не влиза в отворът докрая за 5 мм (не стига до камъка). Ще им я връщам, жалко че така става, защото гаджето ми ми я купи за подарък, но няма как ще се връща...
П.П. На шмиргела после си заточих 4 свредла. Доста агресивни станаха (макар и малко грозновати... :) ).
stan73 - майстор
Kasap написа:
stan73 написа:
Kasap написа:
Не бях обърнал внимание на акумулаторния мини-шлайф. Върнах се и купих последната бройка, с надежда че батерията е като на 10.8 волтовия ми верт от последната акция. Ако съм познал, ще си струва инвестицията :)
Аз даже си носех Малкото Гризливертче, за сравнение дали ще става акумулаторът от акумулаторното мултишлайфче и ако да - да си имам 2 и така да го купувам. Обясних им сутуацията, позволиха ми да го внеса и проверя, но за съжаленние акумулаторчето малко се различава и трябваше да го доработвам доста, за да стане, а така отпада гаранцията и се отказах. Но иначе си е добра оферта...
При мен се получиха нещата, обаче има малък бъг - с новата батерия при рязко подаване на газ, верта тръгва и спира. При плавно натискане на спусъка, този ефект отсъства. Смятам все пак да си го задържа.
Интересно - или е с по-нисък клас клетки, или защитата на клетките (в акумулаторната кутия), като за мултишлайфчето е настроена за много по-ниски токове, което предполага, че когато ползваш батерията от мултишлайфчето на винтоверта - няма да разполагаш с пълният му въртящ момент...
fore - майстор
Стан, Аз казах ли че тая заточка е ташак !

На Пиротска в една железария има подобна джаджа, но е по масивна и е 13 лева- ще ме накарате да я огледам и да видя дали е по добра от Лидълската. Даже днеска можеше да я видя, но забравих.
Kasap - специалист
stan73 написа:
Интересно - или е с по-нисък клас клетки, или защитата на клетките (в акумулаторната кутия), като за мултишлайфчето е настроена за много по-ниски токове, което предполага, че когато ползваш батерията от мултишлайфчето на винтоверта - няма да разполагаш с пълният му въртящ момент...
Определено е така. С оригиналната батерия, при задържане на патронника с ръка, защитата се включва на 4та степен, а с тази на мултито - на втора. Допускам, че клетките са еднакви, и ограничението може да се коригира.
mitko64 - майстор
Не знам как зареждат по другите градове, но в сутринта в 7ч. в София(на Каблешков) си омаше цял кош с джаджите за пробиване, включително и стъпаловидите, но всеки от тях грабеше. Другият четвъртък цените им направо отвяват конкуренцията, това циркулярни дискове, СДС свредла направо са мои. Само се чудя за секачите и дорниците на OWM дали да се метна.
mitko64 - майстор
За проблема с батериите, не знам дали не е,че шлайфчето е с бавна зареждачка. Не знам как ще реагира верта на батерията от сабленото трионче на Flora best?
jekasus - майстор
Аку мултишлайфа нещо слаб ми се видя :? ... пуснах на най-висока скорост и задържах с пръста цангата, много бързо се изключи...
досега не съм пипал подобен инструмент, но като не може да ми изоре добружанската нива, за къв .уй ми е :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: