В нашия до гарата преди малко имаше от всичко бол. Да не съм капо купих си уреда за заточване на свредла и............. бира, ама много бира

vlax написа:Някой има ли наблюдение върху 5л пръскачка?Брей изчетох 3 страници и никой не е писал за пръскачката 5 л.Вие нямате ли какво да пръскате ИЛИ всички имате пръскачки МАТАБИ.Не че съм на зор за пръскачката, имам 3 бр.,старите медни не ги броя.
stan73 написа:При мен се получиха нещата, обаче има малък бъг - с новата батерия при рязко подаване на газ, верта тръгва и спира. При плавно натискане на спусъка, този ефект отсъства. Смятам все пак да си го задържа.Kasap написа:Не бях обърнал внимание на акумулаторния мини-шлайф. Върнах се и купих последната бройка, с надежда че батерията е като на 10.8 волтовия ми верт от последната акция. Ако съм познал, ще си струва инвестициятаАз даже си носех Малкото Гризливертче, за сравнение дали ще става акумулаторът от акумулаторното мултишлайфче и ако да - да си имам 2 и така да го купувам. Обясних им сутуацията, позволиха ми да го внеса и проверя, но за съжаленние акумулаторчето малко се различава и трябваше да го доработвам доста, за да стане, а така отпада гаранцията и се отказах. Но иначе си е добра оферта...
Kasap написа:Интересно - или е с по-нисък клас клетки, или защитата на клетките (в акумулаторната кутия), като за мултишлайфчето е настроена за много по-ниски токове, което предполага, че когато ползваш батерията от мултишлайфчето на винтоверта - няма да разполагаш с пълният му въртящ момент...stan73 написа:При мен се получиха нещата, обаче има малък бъг - с новата батерия при рязко подаване на газ, верта тръгва и спира. При плавно натискане на спусъка, този ефект отсъства. Смятам все пак да си го задържа.Kasap написа:Не бях обърнал внимание на акумулаторния мини-шлайф. Върнах се и купих последната бройка, с надежда че батерията е като на 10.8 волтовия ми верт от последната акция. Ако съм познал, ще си струва инвестициятаАз даже си носех Малкото Гризливертче, за сравнение дали ще става акумулаторът от акумулаторното мултишлайфче и ако да - да си имам 2 и така да го купувам. Обясних им сутуацията, позволиха ми да го внеса и проверя, но за съжаленние акумулаторчето малко се различава и трябваше да го доработвам доста, за да стане, а така отпада гаранцията и се отказах. Но иначе си е добра оферта...
stan73 написа:Интересно - или е с по-нисък клас клетки, или защитата на клетките (в акумулаторната кутия), като за мултишлайфчето е настроена за много по-ниски токове, което предполага, че когато ползваш батерията от мултишлайфчето на винтоверта - няма да разполагаш с пълният му въртящ момент...Определено е така. С оригиналната батерия, при задържане на патронника с ръка, защитата се включва на 4та степен, а с тази на мултито - на втора. Допускам, че клетките са еднакви, и ограничението може да се коригира.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: