monster18 написа:Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...
Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
nanobanano
- специалист
Малко страничен въпрос,но някой да е виждал гардероб от плат да се продава в Пловдив в момента?В JYSK сега предлагат едни,но ми се виждат малко скъпички,а и нямат много рафтове,а не мисля да давам пари за нормален гардероб.По каталозите на другите супермаркети няма,иначе ги пускат редовно 

В момента в Кауфланд има за 28лв. 150/50/160 с лост, без рафтове, с външни джобове на двете страници
В Практикер винаги има, но не знам цени
В Практикер винаги има, но не знам цени
nanobanano
- специалист
В каталога на кауфланд няма,сигурно е някаква локална промоция при вас?Благодаря,ще мина и през практикер.
ПП:Явно само в "моя" филиал я няма в каталога
Така или иначе ще ги погледна в пловдив.
ПП:Явно само в "моя" филиал я няма в каталога

mitko64
- майстор
vasko9999 написа:И защо да са се изхвърлили? Вярно е, че щом го имаш, трудно ще те оспоря, освен у нас и в Германия, да има разлика в качеството, но 5 джаула си ги има отвсякъде- една тераса към 20 квадрата я обелих от плочките и хастара за ден и половина, много добър удар, чакам с нетърпение да го пуснат отново, да го заприходя, няма такава цена 120 лв. за такъв звяр с вертрикален двигател. Само електрониката му е кекава, от прахта се преебава, но това ми е малка грижа, има си гаранция.monster18 написа:Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...
vasko9999
- специалист
mitko64 написа:Преди няколко дни ми се отдаде възможност да поработя с перфоратор на Hilti (нали истинско не тези дето ги продават мангалите) та удара ми се стори по силен -като на него по документи също му дават 5J.vasko9999 написа:И защо да са се изхвърлили? Вярно е, че щом го имаш, трудно ще те оспоря, освен у нас и в Германия, да има разлика в качеството, но 5 джаула си ги има отвсякъде- една тераса към 20 квадрата я обелих от плочките и хастара за ден и половина, много добър удар, чакам с нетърпение да го пуснат отново, да го заприходя, няма такава цена 120 лв. за такъв звяр с вертрикален двигател. Само електрониката му е кекава, от прахта се преебава, но това ми е малка грижа, има си гаранция.monster18 написа:Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...
nikolson
- майстор
nanobanano написа:В каталога на кауфланд няма,сигурно е някаква локална промоция при вас?Благодаря,ще мина и през практикер.Стр.28 каталог за Пловдив http://www.kaufland.bg/webdatenupload/P ... index.html
ПП:Явно само в "моя" филиал я няма в каталогаТака или иначе ще ги погледна в пловдив.
nanobanano
- специалист
Да,но сега забелязах,че за Асеновград е друг каталога.
LazarGanev
- "Велик майстор"
mitko64 написа:Моето мнение за този перфоратор е, че е пълна глупост. Ако за джаулите се съди по децибелите или по амперите - сигурно има много повечеvasko9999 написа:И защо да са се изхвърлили? Вярно е, че щом го имаш, трудно ще те оспоря, освен у нас и в Германия, да има разлика в качеството, но 5 джаула си ги има отвсякъде- една тераса към 20 квадрата я обелих от плочките и хастара за ден и половина, много добър удар, чакам с нетърпение да го пуснат отново, да го заприходя, няма такава цена 120 лв. за такъв звяр с вертрикален двигател. Само електрониката му е кекава, от прахта се преебава, но това ми е малка грижа, има си гаранция.monster18 написа:Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература