Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
monster18 написа:
Някой купили си перфоратор гледам не пишете за него ?
За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...
stanzx - напреднал
Аз взех перфоратор. Днес го тествах с 2 бързи дупки с 16мм бургия в бетон - работи доволно.
nanobanano - специалист
Малко страничен въпрос,но някой да е виждал гардероб от плат да се продава в Пловдив в момента?В JYSK сега предлагат едни,но ми се виждат малко скъпички,а и нямат много рафтове,а не мисля да давам пари за нормален гардероб.По каталозите на другите супермаркети няма,иначе ги пускат редовно :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В момента в Кауфланд има за 28лв. 150/50/160 с лост, без рафтове, с външни джобове на двете страници
В Практикер винаги има, но не знам цени
nanobanano - специалист
В каталога на кауфланд няма,сигурно е някаква локална промоция при вас?Благодаря,ще мина и през практикер.
ПП:Явно само в "моя" филиал я няма в каталога :shock: Така или иначе ще ги погледна в пловдив.
mitko64 - майстор
vasko9999 написа:
monster18 написа:
За този който предлагат сега нямам наблюдения но имам по големия модел 1500 ватовия(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1).Като цяло съм доволен от него но мисля че тази сила на удар която му дават от 5j и съответно 3j за малкия малко са се изхвърлили....Иначе този четвъртък си взех комплекта свредла за бетон за 19.99лв.(на OWIM са) общо взето доволен като изключим че една две бургии са малко криви (но поносимо за тез пари)...
И защо да са се изхвърлили? Вярно е, че щом го имаш, трудно ще те оспоря, освен у нас и в Германия, да има разлика в качеството, но 5 джаула си ги има отвсякъде- една тераса към 20 квадрата я обелих от плочките и хастара за ден и половина, много добър удар, чакам с нетърпение да го пуснат отново, да го заприходя, няма такава цена 120 лв. за такъв звяр с вертрикален двигател. Само електрониката му е кекава, от прахта се преебава, но това ми е малка грижа, има си гаранция.
vasko9999 - специалист
mitko64 написа:
vasko9999 написа:
monster18 написа:
И защо да са се изхвърлили? Вярно е, че щом го имаш, трудно ще те оспоря, освен у нас и в Германия, да има разлика в качеството, но 5 джаула си ги има отвсякъде- една тераса към 20 квадрата я обелих от плочките и хастара за ден и половина, много добър удар, чакам с нетърпение да го пуснат отново, да го заприходя, няма такава цена 120 лв. за такъв звяр с вертрикален двигател. Само електрониката му е кекава, от прахта се преебава, но това ми е малка грижа, има си гаранция.
Преди няколко дни ми се отдаде възможност да поработя с перфоратор на Hilti (нали истинско не тези дето ги продават мангалите) та удара ми се стори по силен -като на него по документи също му дават 5J.
nikolson - майстор
nanobanano написа:
В каталога на кауфланд няма,сигурно е някаква локална промоция при вас?Благодаря,ще мина и през практикер.
ПП:Явно само в "моя" филиал я няма в каталога :shock: Така или иначе ще ги погледна в пловдив.
Стр.28 каталог за Пловдив http://www.kaufland.bg/webdatenupload/P ... index.html
nanobanano - специалист
Да,но сега забелязах,че за Асеновград е друг каталога.
LazarGanev - "Велик майстор"
mitko64 написа:
vasko9999 написа:
monster18 написа:
Моето мнение за този перфоратор е, че е пълна глупост. Ако за джаулите се съди по децибелите или по амперите - сигурно има много повече :-D . Понеже преди съм ползвал 2 модела Райдер и съм бил много доволен, но им мина времето, реших да си взема този 1500Вт от Лидл, че и гаранцията 3 години. Имам си SDS Max перфоратор, но ми трябва един за короните, които са с малкия захват. Джаулите че ги няма - няма ги, но след по-малко от година му изчезна удара. Занесох го за сервиз, не можаха да го поправят, нито да го сменят и ми предложиха малкия, който е сега в брошурите. Стана ми смешно и си взех парите, дадох още 2 пъти по толкова и си взех истински, който макар да е 800Вт ми върши много по-добра работа

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: