Нека намерим най-тънките цени.
hidrazin - майстор
Пълни се с газ за запалки. Тя се продава във флакони.
Поне 2 или 3 такива боклука изхвърлих и се отказах от тях.
:partyman:
Svetoslavoff1 - майстор
чет мар 20, 2025 2:55 pmhidrazin написа:
...
Поне 2 или 3 такива боклука изхвърлих и се отказах от тях.
Уфф, тъй кат каза... Хич за дребни работи толко ли не струва?
Имам газова горелка на битова газ, имам и набор поялници на ток, но понякога се налага нещо дребно да свърша из двора. Например единия бидон дето скършвам водата от кладенеца нещо сълзеше и с подобна газова горелчица от комшията го ремонтирах. На неговото на бутилка прибл 300мл е завита ръкохватка с горелка.
kozl - майстор
чет мар 20, 2025 2:21 pmSvetoslavoff1 написа:
Здравейте, в брошурата от 24.03(стр57) има малко газово поялниче, горелка . За разни дребни неща предполагам си струва :?:
Консумативът - балончето с газ намира ли се безпроблемно? Май съм склонен да заприходя едно, но съм нямал такава играчка, та да се допитам.
Благодаря!
Имам и лидълско газово поялниче. Ползвам за дреболии и то когато няма възможност за мрежово ел.захранване. Т.е рядко, доста рядко и както се казва от дъжд на вятър :roll:
И винаги в комлект с нещо такова, че имам усещане газта след дълъг престой да изфирясва.
hidrazin - майстор
чет мар 20, 2025 3:12 pmSvetoslavoff1 написа:
Хич за дребни работи толко ли не струва?
Па може и аз да съм карък но всичките поялници оказаха скоропостижно и то различни модели.
Пламъка почна да не е читав - или гасне, или се усилва самоволно.
Накрая въобще отказаха да подържат пламъка. Опитах да чистя дюзата и не та не.
Ако няма да го използваш като поялник си вземи малка горелка с флакон като на комшията.
Вероятно с една бутилка/флакон ще изкараш години.
Пък са и по-евтини. То на пазара има и по-евтини газови поялници от тоя.
Ал_ - специалист
Добре сте се заговорили за поялници, Хидразине, hakko добър избор ли е, че търся хубав поялник за подарък?
Иначе - такъв газов, за хоби дейност, купуван 2018-та още си работи, но друга марка. След споделеното от Хидразин аз бих стоял настрана от парксайда. Или вземи, пробвай, дай му жега, и евентуално върни.
Svetoslavoff1 - майстор
чет мар 20, 2025 4:19 pmАл_ написа:
... Или вземи, пробвай, дай му жега, и евентуално върни.
Право да ти кажа, от ЕГН-то ли, що ли, но вече взе да ме домързява от такива заигравки.
Май ще взема едно като на комшията, малка бутилка със завита на нея ръкохватка горелка, Той е автотенекеджия бояджия и не купува неща дето не вършат работа.
hidrazin - майстор
В куфара свикнах да имам винаги една ТАКАВА.
Много пъти ме е спасявала за дреболии а и не заема място.
Пълни се пак като запалка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 20, 2025 6:16 pmhidrazin написа:
В куфара свикнах да имам винаги една ТАКАВА.
Много пъти ме е спасявала за дреболии а и не заема място.
Пълни се пак като запалка.
Понеже сме в лидълската тема, взех подобна от лидл, за същите пари, още не съм я пробвала. Напоследък много ме мързи
hidrazin - майстор
пет мар 21, 2025 7:43 amn_a написа:
Понеже сме в лидълската тема, взех подобна от лидл, за същите пари, още не съм я пробвала. Напоследък много ме мързи
Ми поне я щракни 1-2 пъти за да видиш дали работи де. Става и за запалка за цигари.
Относно "Напоследък много ме мързи" - какво съвпадение! Даже не е ме е пускало скоро. :-D
Ссссори за оффтопа.
Djack - специалист
Аз също опитах газовите, ама вече съм на безжичен акумулаторен от Тему и съм много доволен!

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: