Нека намерим най-тънките цени.
MamaMy - майстор
Ще трябва да те разочаровам. Търкал след десет чая пак няма да ми се получи. Най-много да се напикая :lol: . Ако ще се борим, ще трябва доста да почакаш. Ще минат доста месеци докато подменя окачването. :wink:
Стискам палци поне за шестица! :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ех що ги нямаше тия забавни неща по времето когато ми се работеше... Пак купувам и не прашясват, ама някак ме намъчнява това

Прикачен файл

60e8675e-9b8c-4f95-88c3-7f3ef494b2bf.jpg
Chefo77 - майстор
Длетата изглеждат добри за парите си, а битовете в кутийки са направо подарък (дано като качество да не са такива).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Взех малкото сладко такерче. Наистина е малко, леко, лесно за държане и зареждане, кабел дълъг, 3 метра! Консумативите ми се виждат странни, но аз купувамв сякакви, ще се уреди.
Мощен удар, не рита, няма нужда от натиск с цяло тяло, за да преодолее защитата. Няма гадното изпъкало чело на другите им ел такери, и би могъл да забие максимално напред... Но аз изобщо не успях да изстрелям скоба. Ще се наложи да прочета упътването, май

Уникална съм, просто :-D

п.с. Забива добре! В ПДЧ и дръжка, която не мисля за букова ;-) Супер леко се работи. Купете на жените си :cool:
chapara - майстор
нед мар 16, 2025 12:40 pmn_a написа:
Взех малкото сладко такерче. Наистина е малко, леко, лесно за държане и зареждане, кабел дълъг, 3 метра! Консумативите ми се виждат странни, но аз купувамв сякакви, ще се уреди.
Мощен удар, не рита, няма нужда от натиск с цяло тяло, за да преодолее защитата. Няма гадното изпъкало чело на другите им ел такери, и би могъл да забие максимално напред... Но аз изобщо не успях да изстрелям скоба. Ще се наложи да прочета упътването, май

Уникална съм, просто :-D

п.с. Забива добре! В ПДЧ и дръжка, която не мисля за букова ;-) Супер леко се работи. Купете на жените си :cool:
Снимки🤔
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед мар 16, 2025 7:47 pmchapara написа:
..

Снимки🤔
[/quote]

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (90.45 KиБ) Видяна 1439 пъти

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

3.jpg
Djack - специалист
Това ако е на максималната степен, не е много добре!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед мар 16, 2025 9:03 pmDjack написа:
Това ако е на максималната степен, не е много добре!
Не знам има ли степени. Всичките ми забиват така. Все едно е изчислено за дебелината на другия участник в коването
За тапицерски и подобни цели е супер.
chapara - майстор
Уникален е, ползвам го от 3 - 4 години. Моя от вида няма промяна на удара, реглажа е с дължината на телчетата, но няма проблем да мине чукчето ако се получи.
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте, в брошурата от 24.03(стр57) има малко газово поялниче, горелка . За разни дребни неща предполагам си струва :?:
Консумативът - балончето с газ намира ли се безпроблемно? Май съм склонен да заприходя едно, но съм нямал такава играчка, та да се допитам.
Благодаря!

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: