Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Поне ти връщат парите лидл!Аз сега ще си разкарвам райдерския шлайф по сервизи и те така :)
stan73 - майстор
Райдър не бих препоръчал и на врагът си !
Понякога имат и добри попадения, но са твърде редки и спорадични...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
след по-малко от година му изчезна удара. Занесох го за сервиз, не можаха да го поправят, нито да го сменят и ми предложиха малкия, който е сега в брошурите. Стана ми смешно и си взех парите
Ето това е! Заради това пазаруваме тези неща от този магазин.
!!!!!!!!!!
LazarGanev - "Велик майстор"
n_a написа:
Ето това е! Заради това пазаруваме тези неща от този магазин.
!!!!!!!!!!
Защото не му отговарят параметрите, защото не можаха да го поправят или защото ми предлагат кокошка за кон :) ? Кило банани да ми бяха предложили :cool: !
Майтапя се, имам много техника от Лидл, но перфораторите им сравнение с Райдър са нищо. Преди малко излъгах, като казах, че съм имал 2 Райдъра - 4 са - третия беше много як, но го откраднаха, а четвъртия си беше на колегата, аз само го поддържах. Ако реша да си взема китаец - пак ще е Райдър, то е ясно! :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:-) Не мислех, че магазина има претенции да продава техника за работа. Това са хоби машинки.
От къде другаде би си взел машинка за Малко Пари, да работиш цяла година с нея и да ти върнат Парите?
LazarGanev - "Велик майстор"
Зада не стават грешки - дефинирай ми какво разбираш под работа и какво хоби. Никой не си купува машина за да я гали. Значи ако в къщи събаряш плочки, местиш стени е хоби, а ако го ползваш веднъж на няколко месеца в работата си за нещо дребно, но специфично е професионално, така ли? Ами че аз не къртя бетони с него - имам си къртачи. Изобщо не ми е основен инструмент. В нашата работа се изискват страшно много разнообразни инструменти, които са с много малко годишно натоварване и не е оправдано за всичко да се взима скъпа техника. И в крайна сметка аз съм взел машина 1500Вт, а не 500 или 800! Преди 3 години си харесах един компресор Ейнхел в Практикер намален на 150лв, който е без бутилка и има формата на куфарче, много компактен и консултатчето ме убеждава, че не става за нищо, да си взема голям с бутилка. Пък като разбра, че ще го ползвам "професионално" - направо ме заряза и отказа да ме консултира (не че съм го търсил). Аз обаче си го купих и си го ползвам 3 години, и това е може би най-незаменимата ми машина. Работи няколко пъти в годината за по 1-2 минути, но без него е мъка - или голям компресор по етажите без асансьор или крачна помпа. Обикновено второто, но е голяма мъка ако има течове (надуваме газови инсталации за изпитване - няколко метра ф22 или ф15). Та да се върна на първото изречение - ако на този компресор му сложиш бояджийски пистолет или такер и го ползваш в къщи се брои хоби (но не става :-D ), а аз го ползвам професионално и ми върши перфектна работа и най-важното е компактен :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:-)))
Да бе, като ти плащат е профи :-)
Имам предвид, че ако е за Работа, разчиташ на машинката и никак не е редно да се скапе
Обаче това е кварталният супермаркет, без претенции и всъщност се държи много добре с клиентите по отношение на машинките
bulhomes2 - майстор
stan73 написа:
Грешка си. Къртачите им са доказани не от един човек. И аз в това число.
ESPACE - майстор
bulhomes2 написа:
stan73 написа:
Значи аз съм изтеглил късата клечка. :lol: От торбата с "хубавите" най-големия боклук :finga:
stan73 - майстор
bulhomes2 написа:
stan73 написа:
Под "понякога" визирам предимно перфораторите им (чак къртачи не бих ги нарекъл :) ) .
Двама приятели даже имат такива и са мнооого доволни (аз ги "набарах" и им ги купих на ултра разпродажба за по 35 лв с 3 год гаранция), още си ги ползват и след гаранцията (едното приятелче цял апартамент си ремонтира с машината и още не е мръднала, само 2 пъти и допълва грес в резервоарчето). Ако нямах вече перфоратор от старата профи серия на Айнхел (който и без това ползвам рядко), и за мен щях да си взема (при такава цена). Но почти всичко останало са им люти боклуци, които не знаеш нито как ще работят, нито кога ще те предадът...
Примерно повечето лидълски са на подобна цена, работят от много добре до прилично (в зависимост от моделът и късметът), а гаранцията е голяма и си я уважават, неприятното е, че не се знае кога какво ще пуснат и най-вероятно когато ти затрябва няма да го има (ако не си се сетил да си го купиш предварително...).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: