Поне ти връщат парите лидл!Аз  сега ще си разкарвам райдерския шлайф по сервизи и те така 

n_a написа: Ето това е! Заради това пазаруваме тези неща от този магазин.Защото не му отговарят параметрите, защото не можаха да го поправят или защото ми предлагат кокошка за кон
!!!!!!!!!!
 ? Кило банани да ми бяха предложили
 ? Кило банани да ми бяха предложили  !
 !
 Не мислех, че магазина има претенции да продава техника за работа. Това са хоби машинки.
 Не мислех, че магазина има претенции да продава техника за работа. Това са хоби машинки.  ), а аз го ползвам професионално и ми върши перфектна работа и най-важното е компактен
 ), а аз го ползвам професионално и ми върши перфектна работа и най-важното е компактен 
 ))
))
bulhomes2 написа:Значи аз съм изтеглил късата клечка.stan73 написа:Райдър не бих препоръчал и на врагът си !Грешка си. Къртачите им са доказани не от един човек. И аз в това число.
Понякога имат и добри попадения, но са твърде редки и спорадични...
 От торбата с "хубавите" най-големия боклук
  От торбата с "хубавите" най-големия боклук  
bulhomes2 написа:Под "понякога" визирам предимно перфораторите им (чак къртачи не бих ги нарекълstan73 написа:Райдър не бих препоръчал и на врагът си !Грешка си. Къртачите им са доказани не от един човек. И аз в това число.
Понякога имат и добри попадения, но са твърде редки и спорадични...
 ) .
 ) .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: