• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
brum написа:
А с тоя маркуч за почистване на канали - голяма греда. Оказа се, че всичките водоструйки ползват техни си стандарти за връзките. И съответно маркуча май става само на Парксайд-ските. Добре, че си носех пистолета на моята за да тествам...
Погледни оттатька / v /какво съм писал днес късно следобяд,че не ми се пише пак/
brum - майстор
А точно във vw-то ти отговорих, че не става и с преходника :) . Май и на мен ми трябва някякъв преходник, че да мога да закача техният преходник, че да закача накрая маркуча.
profesionalist_wood - майстор
пишман_майстор написа:
Копие е на Дремел трио :) нейните фрезери ще станат на Лид'л-ската .
Колко струва тази на дремел? Гледал съм ама за цена не знам :?
mitko64 - майстор
monster18 написа:
ЕЙЙЙЙ ЗА КАКВО СИ КУПИХ ОБИКНОВЕН ШУБЛЕР ОТ ЖЕЛЕЗАРИЯТА ОХХ КАК ИСКАХ ЕЛЕКТРОНЕН ЕЙГО http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-82FF819C ... il&id=3992 АМА КАКВО ДА ГИ ПРАВЯ

Чуковете добри ли са или нямате мнение и този винтоверт
Много добре си направил че си взел обикновен. Патил съм с такъв електронен китаец и признавам вече само класиката. Ако чуковете са на Abraham Diederichs ги отнасям веднага. Ползвал съм такъв под друг бранд и беше добър.
kr1100 - майстор
brum написа:
А точно във vw-то ти отговорих, че не става и с преходника :) . Май и на мен ми трябва някякъв преходник, че да мога да закача техният преходник, че да закача накрая маркуча.
Маркуча се закача за преходника без проблем, обаче никъде не пише този преходник за кои марки става.Даже взех 1 преходник да го изпробваме утре на Бош на 1 приятел / поръча ми да купя/, ако не стане го връщам.
brum - майстор
Пробвай и кажи после, че ми е интересно :) . Моя бош е някакъв по-нов, с бързи връзки. Има само една що-годе стандартна, много прилича на тая дето ползват Парксайд, но е по-тънка.
ribnikolaevi - майстор
EDI написа:
Само не знам в тази цанга 4,8 какво ще влезе.Много нестандартна.Който си купува, да го има предвид.БОШ имат фрезери 4,8, ама малко скъпички.
Благодаря, Еди. Бях се засилил... :partyman:

Това А1 в края на модела това ли означава, че цангата е 4.8?
EDI - майстор
А, не знам индекса какъв е, в документите по-горе дадения в линк видях, че е с 4,8.Както каза горе един колега, това е ДРЕМЕЛ-ски стандарт, сиреч БОШ-овски, и не са евтини фрезерите.Според мен не си заслужава машинката.Ако нямаш друга подобна бива, ама иначе не виждам приложение.
пишман_майстор - майстор
profesionalist_wood написа:
пишман_майстор написа:
Копие е на Дремел трио :) нейните фрезери ще станат на Лид'л-ската .
Колко струва тази на дремел? Гледал съм ама за цена не знам :?
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40
В нашенските под 280 кинта ги няма . По-добре отвън.
sashot - специалист
Аз си взех тази вечер 10.8 волтовия винтоверт. 79 лева, т.е. на същата цена на каквато се чака по-голямото братче. В ръката седи добре,лек,удобен,мощен,17 степени на съединителя, подсветка, литиево-йонна батерия и най-важното 3 години гаранция. Какво повече да иска човек. Имам 3.6 волтовия модел за по-фини неща и една стара , но добра акумулаторна дрелка нонейм, на която рециклирах батерията , за по-тежки натоварвания. Тя дори има и биещ режим, е не може да замени Хилти 76-та серия, но тухли и бетон с до 10 мм макар и бавно но славно пробива. Хвърлих око и на фрезичката,ще я разгледам в понеделник. Чакам да се появи оберфрезата...
Наскоро взех и 500 ватовата дрелка. Направи ми впечатление че е практически точно копие на 500ватов зелен Бош, който е на промоция в Баумакс. Само дето Бошът е с над 50% по-скъп и не е с 3 годишна гаранция.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: