brum написа: А с тоя маркуч за почистване на канали - голяма греда. Оказа се, че всичките водоструйки ползват техни си стандарти за връзките. И съответно маркуча май става само на Парксайд-ските. Добре, че си носех пистолета на моята за да тествам...Погледни оттатька / v /какво съм писал днес късно следобяд,че не ми се пише пак/
Нека намерим най-тънките цени.
kr1100
- майстор
511 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014"
profesionalist_wood
- майстор
пишман_майстор написа:Копие е на Дремел триоКолко струва тази на дремел? Гледал съм ама за цена не знамнейните фрезери ще станат на Лид'л-ската .
mitko64
- майстор
monster18 написа:ЕЙЙЙЙ ЗА КАКВО СИ КУПИХ ОБИКНОВЕН ШУБЛЕР ОТ ЖЕЛЕЗАРИЯТА ОХХ КАК ИСКАХ ЕЛЕКТРОНЕН ЕЙГО http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-82FF819C ... il&id=3992 АМА КАКВО ДА ГИ ПРАВЯМного добре си направил че си взел обикновен. Патил съм с такъв електронен китаец и признавам вече само класиката. Ако чуковете са на Abraham Diederichs ги отнасям веднага. Ползвал съм такъв под друг бранд и беше добър.
Чуковете добри ли са или нямате мнение и този винтоверт
kr1100
- майстор
brum написа:А точно във vw-то ти отговорих, че не става и с преходникаМаркуча се закача за преходника без проблем, обаче никъде не пише този преходник за кои марки става.Даже взех 1 преходник да го изпробваме утре на Бош на 1 приятел / поръча ми да купя/, ако не стане го връщам.. Май и на мен ми трябва някякъв преходник, че да мога да закача техният преходник, че да закача накрая маркуча.
ribnikolaevi
- майстор
EDI
- майстор
А, не знам индекса какъв е, в документите по-горе дадения в линк видях, че е с 4,8.Както каза горе един колега, това е ДРЕМЕЛ-ски стандарт, сиреч БОШ-овски, и не са евтини фрезерите.Според мен не си заслужава машинката.Ако нямаш друга подобна бива, ама иначе не виждам приложение.
пишман_майстор
- майстор
profesionalist_wood написа:http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40пишман_майстор написа:Копие е на Дремел триоКолко струва тази на дремел? Гледал съм ама за цена не знамнейните фрезери ще станат на Лид'л-ската .
В нашенските под 280 кинта ги няма . По-добре отвън.
sashot
- специалист
Аз си взех тази вечер 10.8 волтовия винтоверт. 79 лева, т.е. на същата цена на каквато се чака по-голямото братче. В ръката седи добре,лек,удобен,мощен,17 степени на съединителя, подсветка, литиево-йонна батерия и най-важното 3 години гаранция. Какво повече да иска човек. Имам 3.6 волтовия модел за по-фини неща и една стара , но добра акумулаторна дрелка нонейм, на която рециклирах батерията , за по-тежки натоварвания. Тя дори има и биещ режим, е не може да замени Хилти 76-та серия, но тухли и бетон с до 10 мм макар и бавно но славно пробива. Хвърлих око и на фрезичката,ще я разгледам в понеделник. Чакам да се появи оберфрезата...
Наскоро взех и 500 ватовата дрелка. Направи ми впечатление че е практически точно копие на 500ватов зелен Бош, който е на промоция в Баумакс. Само дето Бошът е с над 50% по-скъп и не е с 3 годишна гаранция.
Наскоро взех и 500 ватовата дрелка. Направи ми впечатление че е практически точно копие на 500ватов зелен Бош, който е на промоция в Баумакс. Само дето Бошът е с над 50% по-скъп и не е с 3 годишна гаранция.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература