И на мен ми трябва да сваля ДВГ-то. 

ЛИДЛ написа: В стремежа си да правим пазаруването в нашите магазини още по-лесно и удобно и да ви пестим време и средства, ви предлагаме нашата най-нова услуга.Та на някой ако му се наложи да ползва тази екстра да е в час.
Сега при предявяване на рекламация на електроуред, в който и да е магазин на Лидл в страната, може да изберете дали след ремонт или замяна уредът да бъде доставен безплатно до посочения от вас адрес. За целта е необходимо единствено да отбележете опцията „Артикулът да бъде върнат до адрес“ върху протокола за рекламация, който се попълва в магазина при предявяване на рекламацията.
Услугата важи само за електроуреди, предлагани в магазинната мрежа на Лидл България. възможно е в отделни случаи, поради независещи от Лидл България причини, услугата да не може да бъде изпълнена, за което ще бъдете своевременно уведомени.
pgt написа:Следващата семица пак е посничко от към инструменти, ама пак не е без хичТочно вчера оставих една прахосмукачка за ремонт, от модела с контакт за включване на инструмент - развали се точно тази функция и вместо да включва смученето като се включи уреда, тръгва директно. Та, изненадаха ме с тази нова услуга - сега ще чакам да ми я доставят обратно вкъщи... да видим.![]()
Другото интересно на което се натъкнах е следното:ЛИДЛ написа: В стремежа си да правим пазаруването в нашите магазини още по-лесно и удобно и да ви пестим време и средства, ви предлагаме нашата най-нова услуга.Та на някой ако му се наложи да ползва тази екстра да е в час.
Сега при предявяване на рекламация на електроуред, в който и да е магазин на Лидл в страната, може да изберете дали след ремонт или замяна уредът да бъде доставен безплатно до посочения от вас адрес. За целта е необходимо единствено да отбележете опцията „Артикулът да бъде върнат до адрес“ върху протокола за рекламация, който се попълва в магазина при предявяване на рекламацията.
Услугата важи само за електроуреди, предлагани в магазинната мрежа на Лидл България. възможно е в отделни случаи, поради независещи от Лидл България причини, услугата да не може да бъде изпълнена, за което ще бъдете своевременно уведомени.
cholev написа: Другата седмица съм хвърлил око на почисващия робот. 200лв обаче. Някой има ли го или подобен да каже стават ли подобни машини или са играчка. Котарака иначе много ще му се радва кат' почне да щъка насам натамС колежка си говорехме за тези роботи, та говоря по принцип, не за конкретния модел : виж дали дават за колко време чисти. Модела, който тя гледала дават 'нормално' чистене на стая за 60-90 минути. Което ако е така е страшно много.![]()
Virtex написа:..60мин.
С колежка си говорехме за тези роботи, та говоря по принцип, не за конкретния модел : виж дали дават за колко време чисти. Модела, който тя гледала дават 'нормално' чистене на стая за 60-90 минути. Което ако е така е страшно много.
..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: