• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
tntcom - специалист
И на мен ми трябва да сваля ДВГ-то. :prayer:
pgt - специалист
Следващата семица пак е посничко от към инструменти, ама пак не е без хич :)
Другото интересно на което се натъкнах е следното:
ЛИДЛ написа:
В стремежа си да правим пазаруването в нашите магазини още по-лесно и удобно и да ви пестим време и средства, ви предлагаме нашата най-нова услуга.
Сега при предявяване на рекламация на електроуред, в който и да е магазин на Лидл в страната, може да изберете дали след ремонт или замяна уредът да бъде доставен безплатно до посочения от вас адрес. За целта е необходимо единствено да отбележете опцията „Артикулът да бъде върнат до адрес“ върху протокола за рекламация, който се попълва в магазина при предявяване на рекламацията.
Услугата важи само за електроуреди, предлагани в магазинната мрежа на Лидл България. възможно е в отделни случаи, поради независещи от Лидл България причини, услугата да не може да бъде изпълнена, за което ще бъдете своевременно уведомени.
Та на някой ако му се наложи да ползва тази екстра да е в час. :supz:
themask - специалист
pgt написа:
Следващата семица пак е посничко от към инструменти, ама пак не е без хич :)
Другото интересно на което се натъкнах е следното:
ЛИДЛ написа:
В стремежа си да правим пазаруването в нашите магазини още по-лесно и удобно и да ви пестим време и средства, ви предлагаме нашата най-нова услуга.
Сега при предявяване на рекламация на електроуред, в който и да е магазин на Лидл в страната, може да изберете дали след ремонт или замяна уредът да бъде доставен безплатно до посочения от вас адрес. За целта е необходимо единствено да отбележете опцията „Артикулът да бъде върнат до адрес“ върху протокола за рекламация, който се попълва в магазина при предявяване на рекламацията.
Услугата важи само за електроуреди, предлагани в магазинната мрежа на Лидл България. възможно е в отделни случаи, поради независещи от Лидл България причини, услугата да не може да бъде изпълнена, за което ще бъдете своевременно уведомени.
Та на някой ако му се наложи да ползва тази екстра да е в час. :supz:
Точно вчера оставих една прахосмукачка за ремонт, от модела с контакт за включване на инструмент - развали се точно тази функция и вместо да включва смученето като се включи уреда, тръгва директно. Та, изненадаха ме с тази нова услуга - сега ще чакам да ми я доставят обратно вкъщи... да видим.
cat - специалист
dundi написа:
Здравейте! Потърсих из темите но не можах да намеря, затова ще попитам за мнение за хидравличния крик, който ще бъде пуснат на 16.11 четвъртък?
За тия пари си струва но механичния крик не го сваляй от колата понеже този е висок за лека кола .
stan73 - майстор
За моята даже идва нисък. Бях купил такъв от тях преди време. Още на паркинга пред магазина го изпробвах. Не можа да ми отдели колелото от асвалта (практически ми е неизползваем) и им го върнах. Продължавам да си карам с механичния от колата...
ESPACE - майстор
Защото си вдигал на опората за механичния. Тия хидравличните заради късия ход трябва под носача или гредата да навреш. Не са удобни
tntcom - специалист
За под гредата са стойките. Това пише в упътването. т.е. вдигам с крика, поставям стойка и отстранявам крика.
За джипката този ми свърши работа да сваля и вдигна двигатела.
Разбира се че можеше и да е по класен. Доволен съм от първа среща, но дали ще се докаже, надали.... Би било прецедент в историята, нали е китайско производство. :partyman:
Утре продължавам да клатя двг-то. :rock:
cholev - майстор
Оня ден заточвах 2 бургии 6 и 10 на малкия шмиргел. Абе става ама не като заводско. Вчера гледам заточващата машина 50лв с 20 бургии и я взех. Презаточих двете бургии- отлично се получи.

Другата седмица съм хвърлил око на почисващия робот. 200лв обаче. Някой има ли го или подобен да каже стават ли подобни машини или са играчка. Котарака иначе много ще му се радва кат' почне да щъка насам натам :-D

И за стойката за бормашина да питам. Имам я отдавна. веднъж я пробвах нищо да стана, но тези два дена си поиграх и по добри резултати. Луфта обаче общо бормашина + стойка на върха на свредлото е около 3- 4 мм. Някой с подобна стойка има ли наблюдения за луфтове. Нормално ли е не е ли. С тъпото свредло бих център с пробоя и става. С ново свредло или наточено става и без пробой.
Virtex - майстор
cholev написа:
Другата седмица съм хвърлил око на почисващия робот. 200лв обаче. Някой има ли го или подобен да каже стават ли подобни машини или са играчка. Котарака иначе много ще му се радва кат' почне да щъка насам натам :-D
С колежка си говорехме за тези роботи, та говоря по принцип, не за конкретния модел : виж дали дават за колко време чисти. Модела, който тя гледала дават 'нормално' чистене на стая за 60-90 минути. Което ако е така е страшно много.

За интерес човек може да пусне такава машина и да се радва на нея ( или котката ), но в дългосрочен вариант е по-скоро играчка.

Освен ако не се възползва човек от 30дни връщане ако не му хареса :)
cholev - майстор
Virtex написа:
..

С колежка си говорехме за тези роботи, та говоря по принцип, не за конкретния модел : виж дали дават за колко време чисти. Модела, който тя гледала дават 'нормално' чистене на стая за 60-90 минути. Което ако е така е страшно много.
..
60мин.
Dirt Devil. Имат и сайт. А в Емаг гледам 400лв същата. Та ако я взема спестявам 200лв. :-D Май ще се включа

Я на техния сайт си е 100евро
http://www.dirtdevil.de/spider-robot-va ... de_english
Тия от Емаг големи бандити само 100% надценка
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: