• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
koveslav - майстор
kr1100 написа:
Основата не е алуминиева , а е ЦАМ - нещо ,което ме притеснява.
Надявам се няма да ковеш върху нея.А ако е пластмаса и се гъне и поддава докато точиш,знаеш ли какъв кеф е и каква разлика дава при леви и десни зъби?Вземи си някакво друго китайче и ще усетиш разликата.Даже е прекалено здрава за целта си основата,няма как да имаш проблеми с нея.
atanasov2004 - специалист
Привет колеги :) Снощи минах през Лидъла, взех машинка за точене на вериги, повече на принципа да се намира под ръка, отмъкнах :-D една кутия лак, една кутия видии за дърво и две тубички с лепило за кожа и метал... пак така да се намират ако потрябва :-D Гледах клипа с човека който демонстрираше как точи веригата и имам към вас следното питане: Понеже има гледам някъкъв ъгал на заточване дали не може да се измисли нещо тази машинка да се ползва по някъкъв начин за заточване на ръчни триони и листове на триони-бичкия и тези дето се сгъват. Ползвам често тези ръчни триони в овощната градина и в лозята и се захабяват. Благодаря предварително! :)
resistbody - майстор
Днес минах през лидъла, да си изкажа впечатленията...
Взех винтове за метал от неръждаемите и между другото разгледах.
Имаше ключове тресчотка 8-19 за 25лв, производство на ОВИМ, доста зле седят в ръката, не ми харесаха..
Комплекта отверки, много зле на пипане, както и куфара. Имам комплект 1:1 на WorkZone 12лв от метро на промо(иначе е 18) и е 5 пъти по-добре.
Имаше 3бр. триони на ADW , бяха в от онези опаковки който не може да се отварят, но на вид изглеждаха добре.
Шестостените и торксовете не ги огледах.

Накрая излязохме от магазина с едни винтове и 100++ луковици ;)
На далавера са луковиците :-D
kr1100 - майстор
Огледах в Бриколажа и точилото на Айнхел. Същата история с тънки стени и отливка.Няма предпазен плексиглас, няма осветление 49,99лв .Има още 1 модел с пластмасов корпус долу на с 10 лв по-скъп
Взех преди малко от ЛИДЛ а точиларката за вериги и я сглобявам. Остана да намеря и плот и утре съм в действие.

@atanasov2004 -няма как да стане ,машинката си е точно за вериги предназначена.
Трионите на менгеме и с пила. ПОсвен това имат чапраз .
dundi - специалист
Ножицата за арматура също е на Абрахам Дидрикс, изглеждаше ми добре но аз имам друга и не ми трябва.
atanasov2004 - специалист
Благодаря :) За менгемето и пилата знам :) Искаше ми се да си спестя от парите за листове на бичкиите :-D Нищо машинката ще ползвам за веригите, макар че рядко ползвам резачаката....
griffin - майстор
Колега бичкиите може да ги точиш с дремелче, няма да е пергектно но няма да са тъпи
kr1100 - майстор
Някой сети ли се да дръпне клипа за уреда за точене на вериги. Не го намирам в сайта на ЛИДЛ и в сервиза.

@atanasov2004 евентулано може да се опита и за триони, но трябва диска да се смени с по-дебел / колкото е широк зъба на триона/. Но не знам дали ще може да се закрепи по-дебел диск . Диска е на Гризли
На сайта на Гризли намирам шайба дебела 4,5 мм - 3,99 Евро /и 3,2 мм е толкова/
dadko - майстор
http://www.lidl.bg/bg/Video.htm
На трета страница е твоето видео
Или ето линк точно към този клип
http://3224.4706.m.edge-cdn.net/vsc_470 ... 96816.html
mitko64 - майстор
Mалко впечатления от перфоратора на патерица. Купен онлайн и тестван в Германия(учудващото е, че там го продаваха само онлайн). Една тераса 28кв. четири дни я бих на ръка докато дойде поръчката едва около една трета изкъртих и останах без ръце. Като дойде машината омлатих остатъка за ден и половина. Понеже чета за съмнения относно петте джаули, има си ги отвсякаъде, перфектна е за къртене на плиочки и подови замазки.Само пуска помалко грес поради предполагам, че я ползвах основно във вертикално положение.Консумативите и обаче малко ме съмняват- от секача остана половината, а ако къртиш под ъгъл ръбът на острието става под ъгъл като катана. За подравняване взех един широк секач на Хитачи- вообще не мръдна заточката. Пробиване на трегер с боркорона Ф40, три отвора- справи се отлично. Пробиване безударно на винкели със свредло Ф1Омм- отлично пробива. Тестово пробиване на бордюр с 60см, свредла от 10 до 25мм- малко е силничка, голяма буца избушва отзад. Обаче се оказа, че след всичкият чанч, регулатора на оборотите работи само на мах. Явно прахта е създала някакъв проблем. Впечатлене от дългите свредла на ADW- пробиват добре, но най- тънкото е струговано накриво и бие ужасно. Изправях го на менгеме с една тръба и е по- добре, но кривото си е криво. Купих онлайн на сина 220волтовия дремел, даже го ползвах и мисля да дам отзиви и питания в друга тема, че не е от промоциите на Лидл. Малко впечатления и от комплекта триони- злодейката е направо оса, реже летви 5Х3см. по- бързо от зеге. Много е удобра за терсене места. Пасватела прави много тесни и прецизни срезове с гладко чело на среза. Големия трион малко се кълчи, даже някой преди мене го беше зорил и беше малко на вълни, но общо взето е добър. Заръчах да ми ги вземат от тука и сега ги оглеждам.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: