Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
profesionalist_wood написа:
Форин,(така ми е по лесно заради румънския) начи,искам да знам дали шайбата на Хускварната има миркропукнатини от центробежната сила на въртенето от високите обороти и каква е резбата метрична или инчова :?: Запалването става ли от раз или няколко придърпвания :?:
А на шибания такер не виждам да изкара буталото и седмица относно сглобката и изроботката на машинката :?
Флорабеста яко пере тръни,коприви,буренаци с дебелина 1 см и ги прави на салата с кордата заради 42-та кубика и ми хареса мощността и затова се насочвам към Макълък или Хуск

Не се обиждай Форин,все пак сме форум :partyman:

Ако шайбата е кордодържача (главата) -не няма пукнатини. Мека и еластична е пластмасата. Единствено се износва от триенето в камъни и тнт, което е естествено. Можеби малко дразни като я мия че се разпада понякога на пружина и бутон, но това не е проблем.
Резбата е инчова мисля. пробвах да навивам обикновенна гайка за да проверя дали става да се навие, но не става, и е обратна естествено.
Запалването е много лесно- цяла зима стои суха на вилата и после помпя на мехурчето 6 пъти и след няколко леки дръпки на пълен смукач запали този сезон.
Единственият и кусур е този смукателен каучуков маркуч, които при реакция с нашият бензин се разпада и може да задръсти карба. Аз го смених вече веднъж със същият, но пак има утайка. Понеже магазина от който я купих е с нов собственик, аз се ориентирах към друг магазин на б. Сливница,. където има голям, избор на машини от марката Хускварна и Маклуч.
Майстора прави очевидно доста машини и като му споделих за тоя проблем с маркучето ми извади силиконов маркуч.
Та явно предишният майстор, макар че правеше машините, не беше наясно с всичко.
Новите собственици в тоя магазин до пазара са само продавачи, което не ми харесва и предлагат повече Китайски машини и ВиК ?! :prayer:

Провери за резбата в спецификациите на 323Р или главите за нея- Т25 и Т35 мисля бяха те.

Такера от къде знаеш как е сглобен и какво има в него ?
Последна промяна от fore на пет юли 10, 2015 11:00 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Ами такера е копие на АЕГ отпреди 30 години....
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ами такера е копие на АЕГ отпреди 30 години....
И качеството е на китаец от същите времена :lol:
profesionalist_wood - майстор
Нали се сещаш че в Китай има 30 стандарта-примерно запалки от 5 ст. до 500 лв с позлата
zaza14 - специалист
Здравейте, този "Преносим компресор" от брошурата на Лидъл, дали има извод за 220/230 волта, или е само за 12 волта? :?

мерси
stan73 - майстор
Той май си е само за 220 волта. Мощност над киловат акумулаторът може да отдава само за секунди... (с подобна мощност примерно е и стартерът)
KingLin - майстор
Репорт за вертчето и такера.

Такера го пробвах вчера на едно шкафче за обувки от преди 30 години на което сменях кожената тапицерия. Дървото не знам какво е но скобите (най-дългите) ги забива до край. Дългите пирончета също се забиват до край. Като забележка ще кажа че ми беше неудобно по ъглите където кожата е на няколко ката. Там с предпазителя голям зор тъй като му идва меко. Но като цяло аз съм доволен. Не ми стърчат скобите и не ги хапе като на колегата по-нагоре.

За вертчето също добри думи мога да кажа макар да не улучих на бройка. Та значи на същото това шкафче по сглобките завих 2-3 видии 5х40 без предварително да съм пробивал за тях. Това беше за тест на силата. Обаче не проверих в магазина дали всичко е ОК и го взех на доверие, а се оказа че фенерчето на дръжката след като го включих не мога да го изключа и не искам да го разглобявам за да не загубя гаранцията. Утре в магазина да си го сменя и толкоз.
fore - майстор
Такера го оплюха здрави, но ще видиме. Стои ми по мощен по параметри от Спаркито и пляка на сухо като пружинката- ВП Хътсан.
Сега ще пробвам такера със скоби. Много тесни са тия скоби действително.

Има ли от други марки да правят толкова тесни скоби ???

Вертчето е малко тегаво на пускане/спиране на фенера действително, но като го разцъках 20 пъти и слегна майче ! :roll:
Заради което си купих и Апарата за кръвно налягане -той бачка мазно и точно- като им се ядосам на Парксайда да си измеря кръвното и това е !!!
pachosz - специалист
Скоби има всякакви. И на Топмастер, Райдър, Новус, Бош, Ферм, Рапид, Делта, Стенли... какви ли не още марки.
fore - майстор
Да де ама да са 6 мм широки, нали ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: