profesionalist_wood написа:Форин,(така ми е по лесно заради румънския) начи,искам да знам дали шайбата на Хускварната има миркропукнатини от центробежната сила на въртенето от високите обороти и каква е резбата метрична или инчоваЗапалването става ли от раз или няколко придърпвания
![]()
А на шибания такер не виждам да изкара буталото и седмица относно сглобката и изроботката на машинката![]()
Флорабеста яко пере тръни,коприви,буренаци с дебелина 1 см и ги прави на салата с кордата заради 42-та кубика и ми хареса мощността и затова се насочвам към Макълък или Хуск
Не се обиждай Форин,все пак сме форум
Ако шайбата е кордодържача (главата) -не няма пукнатини. Мека и еластична е пластмасата. Единствено се износва от триенето в камъни и тнт, което е естествено. Можеби малко дразни като я мия че се разпада понякога на пружина и бутон, но това не е проблем.
Резбата е инчова мисля. пробвах да навивам обикновенна гайка за да проверя дали става да се навие, но не става, и е обратна естествено.
Запалването е много лесно- цяла зима стои суха на вилата и после помпя на мехурчето 6 пъти и след няколко леки дръпки на пълен смукач запали този сезон.
Единственият и кусур е този смукателен каучуков маркуч, които при реакция с нашият бензин се разпада и може да задръсти карба. Аз го смених вече веднъж със същият, но пак има утайка. Понеже магазина от който я купих е с нов собственик, аз се ориентирах към друг магазин на б. Сливница,. където има голям, избор на машини от марката Хускварна и Маклуч.
Майстора прави очевидно доста машини и като му споделих за тоя проблем с маркучето ми извади силиконов маркуч.
Та явно предишният майстор, макар че правеше машините, не беше наясно с всичко.
Новите собственици в тоя магазин до пазара са само продавачи, което не ми харесва и предлагат повече Китайски машини и ВиК ?!

Провери за резбата в спецификациите на 323Р или главите за нея- Т25 и Т35 мисля бяха те.
Такера от къде знаеш как е сглобен и какво има в него ?
Последна промяна от fore на пет юли 10, 2015 11:00 am, променено общо 1 път.