• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
чет юни 14, 2018 8:21 amVirtex написа:
Ако може да не го обръщате пак на спор 'професионални срещу непрофесионални' ще бъде супер :)

По-скоро кажете кой какво си взе и дали някои докопа 4Ah батерията, че далавраджиите в ОЛХ подготвят зверските надценки :-D
Само 10 човека пред мене та взех последната 4ач :-D . За флекса и сабята (за сабята и 2ач си е ок). За винтоверти е излишно голяма. Даже си мисля, че по добре 2 по 2ач отколкото 1 4ач. Държиш излишно тегло в ръцете си.
Взех и си сабята- има регулация на махането (като при зегетата), което е ценно. За метал не трябва да маха за дърво трябва.
Едни фрези за метал, дърво, пластмаса. Имам такива и вършат чудна работа. Но най ценната 73мм съм я затъпил някъде (най вероятно в гипсокартон) та си взех още един комплект
Дискове за метал 115мм х 1мм
Djack - специалист
В Бургас бяха пуснали по 5 бройки от големите батерии и не можах да се вредя! В "Бушона", дали ще ги предлагат?
hricava - специалист
В Ловеч в 8:15 нямаше от големите батерии, че и етикет нямаше. Или не е имало или бързо са си ги раздали.
Djack - специалист
Най-голям смут и веселба предизвика един мъж, който измежду 30-40 човека, всеки награбил я шлайф, я трион или винтоверт и нищо различно, а той буташе една количка пълна с празни буркани! Когато му дойде реда, продавача видимо учуден каза: "Я .... буркани" .... Голям смях настана!
kozl - майстор
чет юни 14, 2018 8:21 amVirtex написа:
Ако може да не го обръщате пак на спор 'професионални срещу непрофесионални' ще бъде супер :)
По-скоро кажете кой какво си взе и дали някои докопа 4Ah батерията, че далавраджиите в ОЛХ подготвят зверските надценки :-D
А я още нищо не съм си земал от Лидъл-а, всичко що имам от там съм си го купил с пари :sad: :?
Миналата седмица купих полиетиленови, на промоция, джобове А4 от Лидл в Панагюрище, с предназначение за проф.употреба, за офиса. Фирмата не беше в Лидълската фискална памет и за да ми се издаде фактура, се налага управителя да въведе данните. Да ама управителя беше зает и касиера ме увери, че с издадения касов бон във всеки Лидъл ще ми изкарат фактура в срок от 5 дни от датата на касовия бон.
И така на следващия ден в Лидл в София се оказа, че не е било баш така. Не можаха да ми изкарат фактура по този бон и процедурата премина с връщане на стоката и парите и ново закупуване с издаване на фактура. :-D

Купил съм си електрически уред за смилане на черен пипер (мелничка) от Лидл. Много удобна глезотия и има лампичка отдолу. Работи с 6 бр. батерии ААА.
Обаче бързо патасват батериите (пак закупени от Лидл) и електромотора на електрическия уред - мелничка спира да върти. Но с един инструмент - лидълска електронна джаджа (оти старата със стрелкова система се загуби нейде) за пети път проверявам батериите една по една и се оказва, .................... че само една от 6-те батерийки се скапва и 5-те пъти. Само де и последния път не се сетих да бележа мястото от където съм свалил скапаната батерия. И да не би ако го бях белязал и предните пъти да се окаже едно и също :?
cholev - майстор
Ще видиме довечера все пак как ще се зарежда таз 4ач. Щото пише- зарежда се с plg20a2, което е 85вата 3.5а ном.ток, а plg20a1 дето го имаме е 65вата 2.4а номинал. Да не даде фира зарядното?
Djack - специалист
Някой ако е докопал повече бройки от големите батерии или си е взел само за "спорта", ще го отърва тутакси! :partyman:
Virtex - майстор
Между другото зареждат с нова стока и през деня. Поне близкия магазин до работа има нови бройки, неразграбени.

Батерии 4Ah дори няма обявени, но за сметка на това има надпис, че на 15ти ще има нови батерии.

Прикачен файл

20180614_110927-1.jpg
Chefo77 - майстор
чет юни 14, 2018 8:12 amkozl написа:
Ако требе да избираш дали да ползваш професионалното за минута удоволствие в работата с неговите преимущества и после петдесет и девет да го охраняваш........ аз бих избрал лидълското.

Аз също!!!
И не съм и мислел да започна спор профи срещу хоби!
cholev - майстор
чет юни 14, 2018 12:31 pmChefo77 написа:
...
И не съм и мислел да започна спор профи срещу хоби!
Аааа Chefo не

Жената:
-Ау, разсипа се солта, на скандал е...
Мъжът:
-Е, може пък да се размине?
-Не, не, вече се настроих.
:-D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: