• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
колеги едно питане ,че може да съм пропуснал някъде из темите! Тези нови батерии х20 съвместими ли са със старите 18В . Някога си взех циркуляр и винтоверт от серията от 3 . Ако някой е пробвал нека сподели .... Благодаря
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юни 10, 2018 10:33 pmpepikan написа:
За съботния такер някакви впечатления.Ще се използва за 32 мм пирони в чам.Ако някой има моля да сподели как се справя.Поздрави.
В чам ги забива :-) Обаче си трябв анатискане, инак не задейства. Ще му свикнеш. Аз съм доволна, защото е малко пари и реално най-сетне успявам да забия. Имам го 4 години, не да съм го ползвала много, но и не е седял съвсем без работа. И в не-чам забива, всъщност
Virtex - майстор
Четвъртък ще се викат ли линейки пред лидл ? Че май ще е голяма борба за техника :-D
cat - специалист
Едва ли ще викат линейки , хората си понакупиха инструмент и гледам че доста от нещата стоят по кошниците сегмента в който продават леко се запълни . Но това което ми става интересно че по обектите виждам доста техни машини особено миксера за разтвори много го тачат майсторите .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср юни 13, 2018 11:36 pmcat написа:
...Но това което ми става интересно че по обектите виждам доста техни машини особено миксера за разтвори много го тачат майсторите .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
Абе ти се смееш, ама си е така!
От една страна наистина е смешно - на мен ми отива да имам такъв, защото го ползвам от дъжд на вятър и не ми е важен инструмент, но за хора които им трябва ежедневно си е странно да залагат на предназначени за домашна употреба машини.
От друга страна обаче е добре, че разбират, че за всяка работа си има инструменти, които са оптимизирани за нея, и не се мъчат с аналози.
В интерес на истината ги виждам редовно по обектите, но най-вече при майстори тип селски магазин - "Газ, мас, пирони и оцет" - демек правя всичко. Тези, които знаят за какво иде реч, си ползват Руби или Колломикс. Но това не означава, че лидлската е лоша, просто цената и гаранцията тушират всичко останало.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет юни 14, 2018 6:34 amChefo77 написа:
Абе ти се смееш, ама си е така!
От една страна наистина е смешно - на мен ми отива да имам такъв, защото го ползвам от дъжд на вятър и не ми е важен инструмент, но за хора които им трябва ежедневно си е странно да залагат на предназначени за домашна употреба машини.
От друга страна обаче е добре, че разбират, че за всяка работа си има инструменти, които са оптимизирани за нея, и не се мъчат с аналози.
В интерес на истината ги виждам редовно по обектите, но най-вече при майстори тип селски магазин - "Газ, мас, пирони и оцет" - демек правя всичко. Тези, които знаят за какво иде реч, си ползват Руби или Колломикс. Но това не означава, че лидлската е лоша, просто цената и гаранцията тушират всичко останало.
Смея се, защото си има много логични обяснения.
Нагледала съм се и наслушала по обекти за съсипани от работници инструменти. Ама много прост работник бе! Отделно, откраднати, забравени на другия обект и тн и тн дребни радости. Специално миксер как няма да ти свърши работа (докато работи)? Та, не пречи да се купуват евтини неща, да има, за резерва, за докато издържи, за веднага и тн
Писала съм го и друг път - продаваха ми профи фритюрник, за 800лв. Купих 3 за по 30 и винаги имах 2 работещи....
Та, не виждам нищо "смешно"
Chefo77 - майстор
А ако трябваше да носиш фритюрниците навсякъде с теб, но не в колата - а на гърба си - дали щеше да предпочетеш бройката пред качеството? Разбира се, ако този от 800 беше да речем ... 120, между 30 и 800 си е зверска разликата.
И между това някакъв инструмент да е просто някакъв инструмент и да е инструмент, удобен за работа, си има разлика.
За останалото си много права! На много хора им е бедна фантазията колко нискоинтелигентни работници има. Действат на принципа "Чужда п***а кокал няма", без да се замислят, че всичко закупено във фирмата е платено от някого... най-често шефа. :sad:
kozl - майстор
Ако требе да избираш дали да ползваш професионалното за минута удоволствие в работата с неговите преимущества и после петдесет и девет да го охраняваш........ аз бих избрал лидълското.
Virtex - майстор
Ако може да не го обръщате пак на спор 'професионални срещу непрофесионални' ще бъде супер :)

По-скоро кажете кой какво си взе и дали някои докопа 4Ah батерията, че далавраджиите в ОЛХ подготвят зверските надценки :-D
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: