Valkooooo написа: И на мен ми е интересен тоз поялник, ама все пак както казва колегата - пробвам и като не става обратно!Поялника за запояване на косми ще става, по интересно ще е с каква количка ще се вози куфара с батериите

Valkooooo написа: И на мен ми е интересен тоз поялник, ама все пак както казва колегата - пробвам и като не става обратно!Поялника за запояване на косми ще става, по интересно ще е с каква количка ще се вози куфара с батериите
resistbody написа:Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
mitko64 написа:В суров вид (както е от завода) на мен ми беше супер неудобен триона. Модифицирах го - изместих плота напред и е ОК. Брутално махало. Лазера спря. След около 500 м2 нарязани 9 мм ОСБ плоскости, първото от ножчетата в комплекта все още има хляб. Иначе си има бърз захват и лампа (освен неработещия вече лазер).resistbody написа:Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: