• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
Valkooooo написа:
И на мен ми е интересен тоз поялник, ама все пак както казва колегата - пробвам и като не става обратно!
Поялника за запояване на косми ще става, по интересно ще е с каква количка ще се вози куфара с батериите :-D
resistbody - майстор
Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?
KingLin - майстор
Аз днес си взех от Варненския на Владислав комплект диодни преносими лампи с включени батерии, маркуч за въздух с бързи връзки и комплект ножици 4 бр. Ножиците са на цена 4.99 и ми изглеждат доста стабилни. Добре наточени и дръжките ми се струват добре направени. Не са със нитова връзка, ами с винтче. За маркуча, не знам дали беше добра цената (мисля че беше около 14 лв. за 10 м.), но ми трябваше.
Имаше останали много бройки от зарядното за акумулатори, което ме радва, защото не си го взех него на предната промоция и явно не си е заслужавало.
mitko64 - майстор
resistbody написа:
Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?
Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
sstefanov - майстор
На предната промоция зарядното беше интелигентно и с LCD дисплей (за същите пари).
stan73 - майстор
Колега Стефанов, отново грешиш. Предното зарядно (с течнокристалният екран) беше на цена 40 лева (и съм сигурен в това, защото си го купих).
А по предните, които са подобни на пусканото сега зарядно (също интелигентни) бяха по 35. Имах и двата модела (а сега имам само по-новото). Работеха/работят отлично. Единствено, на по-старото му се беше повредило бутончето за избор на функция/режим. Смених бутончето с ново и пак работи перфектно.
Ето и снимки от вътрешността на устройството, изглежда доста добре направено:

Прикачен файл

DSC03011.jpg

Прикачен файл

DSC03013.jpg
Последна промяна от stan73 на чет окт 30, 2014 10:12 pm, променено общо 1 път.
joro39 - специалист
къде мога да поръчам батерия че изгърмя на един приятел
sstefanov - майстор
Може и така да е, наистина ми се върти нещо като 39 лв за цената. И аз си го купих тогава.
razli4en73 - специалист
Абе тоя шмиргел някой не писа ли,че бил на 30 евра в немско,май пак ни нацепиха.Между другото имам чувството,че ни следят форума,кой какво чака и иска да си купи.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
resistbody написа:
Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
В суров вид (както е от завода) на мен ми беше супер неудобен триона. Модифицирах го - изместих плота напред и е ОК. Брутално махало. Лазера спря. След около 500 м2 нарязани 9 мм ОСБ плоскости, първото от ножчетата в комплекта все още има хляб. Иначе си има бърз захват и лампа (освен неработещия вече лазер).
Абе за 50 лева е ПЕРФЕКТНО! Даже се замислям дали да не си взема още едно, ама няма какво да го правя :lol: :lol:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: