Valkooooo написа: И на мен ми е интересен тоз поялник, ама все пак както казва колегата - пробвам и като не става обратно!Поялника за запояване на косми ще става, по интересно ще е с каква количка ще се вози куфара с батериите
Нека намерим най-тънките цени.
kuger
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
resistbody
- майстор
- На линия
Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?
KingLin
- майстор
Аз днес си взех от Варненския на Владислав комплект диодни преносими лампи с включени батерии, маркуч за въздух с бързи връзки и комплект ножици 4 бр. Ножиците са на цена 4.99 и ми изглеждат доста стабилни. Добре наточени и дръжките ми се струват добре направени. Не са със нитова връзка, ами с винтче. За маркуча, не знам дали беше добра цената (мисля че беше около 14 лв. за 10 м.), но ми трябваше.
Имаше останали много бройки от зарядното за акумулатори, което ме радва, защото не си го взех него на предната промоция и явно не си е заслужавало.
Имаше останали много бройки от зарядното за акумулатори, което ме радва, защото не си го взех него на предната промоция и явно не си е заслужавало.
mitko64
- майстор
resistbody написа:Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
sstefanov
- майстор
stan73
- майстор
Колега Стефанов, отново грешиш. Предното зарядно (с течнокристалният екран) беше на цена 40 лева (и съм сигурен в това, защото си го купих).
А по предните, които са подобни на пусканото сега зарядно (също интелигентни) бяха по 35. Имах и двата модела (а сега имам само по-новото). Работеха/работят отлично. Единствено, на по-старото му се беше повредило бутончето за избор на функция/режим. Смених бутончето с ново и пак работи перфектно.
Ето и снимки от вътрешността на устройството, изглежда доста добре направено:
А по предните, които са подобни на пусканото сега зарядно (също интелигентни) бяха по 35. Имах и двата модела (а сега имам само по-новото). Работеха/работят отлично. Единствено, на по-старото му се беше повредило бутончето за избор на функция/режим. Смених бутончето с ново и пак работи перфектно.
Ето и снимки от вътрешността на устройството, изглежда доста добре направено:
Последна промяна от stan73 на чет окт 30, 2014 10:12 pm, променено общо 1 път.
sstefanov
- майстор
razli4en73
- специалист
Абе тоя шмиргел някой не писа ли,че бил на 30 евра в немско,май пак ни нацепиха.Между другото имам чувството,че ни следят форума,кой какво чака и иска да си купи.
Chefo77
- майстор
mitko64 написа:В суров вид (както е от завода) на мен ми беше супер неудобен триона. Модифицирах го - изместих плота напред и е ОК. Брутално махало. Лазера спря. След около 500 м2 нарязани 9 мм ОСБ плоскости, първото от ножчетата в комплекта все още има хляб. Иначе си има бърз захват и лампа (освен неработещия вече лазер).resistbody написа:Днес ходих да върна винтоверта за ремонт, че му изгърмя батерията, разгледах каталога и сега съм хвърлил око на шмиргела и триона, но гледам е на KOMPERNASS как са,бива ли ги ? Предния трион какво производство беше ?Aбсолютно същият беше, модел А1, на Компернас. Някои съфорумци го купиха, може да споделят впечатления. Шмиргела е на Гризли.
Абе за 50 лева е ПЕРФЕКТНО! Даже се замислям дали да не си взема още едно, ама няма какво да го правя
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература