razli4en73 написа:Абе тоя шмиргел някой не писа ли,че бил на 30 евра в немско,май пак ни нацепиха.Между другото имам чувството,че ни следят форума,кой какво чака и иска да си купи.Беше 30 евра, ама само онлайн(вече не го и виждам, явно е изчерпан), като сложиш още 5 за доставка става близко до нашата цена. Купувахме оттам онлайн(два дремела, свредла СДС и перфоратор) и е много шантава система- за всеки артикул те цакат 5 евро, само дремелите минаха като една доставка и после с DHL ти ги доставят в различни дни. Свредлата ги бяха заебали пред входната врата- звъняли, ама нямаше никой. Иначе в гръцко шмиргела го пуснаха на 39 евро
 Колеги от "вътрешен човек" знам че от Лидл следят форума
 Колеги от "вътрешен човек" знам че от Лидл следят форума  Няма лошо. Давам едно добро мнение за новото зарядно от 33лв, добро е
 Няма лошо. Давам едно добро мнение за новото зарядно от 33лв, добро е и за тези пари е по добре от някои евтини смешки от Кауфланд/ имам и такова за 24лв/. Търся отзиви за шмиргела и прободния трион. Благодаря!

;)
 ;) да не стане като на малкия шлайф преди. Голямо обсъждане и чакане беше,че чак колега от форума го беше поръчал от вън и накрая го пуснаха на по висока цена.Мен от тогава ми направи впечатление за следенето.
 да не стане като на малкия шлайф преди. Голямо обсъждане и чакане беше,че чак колега от форума го беше поръчал от вън и накрая го пуснаха на по висока цена.Мен от тогава ми направи впечатление за следенето.